دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

چطور چربی غذاهای مورد علاقه ام را کاهش دهم؟


چطور چربی غذاهای مورد علاقه ام را کاهش دهم؟
موارد زیر می توانند به شما را در انجام این کار یاری کنند:
▪ اگر یک سوم تا نصف چربی موجود در بیشتر غذاها ـ به غیر از غذاهای تنوری و کبابی شده ـ را کم کنید، هنوز هم خوشمزه هستند
▪ زمانی که غذایی را کبابی می کنید، به جای یک تخم مرغ کامل از دو سفیده تخم مرغ و به جای شیر معمولی از شیر بدون چربی استفاده کنید؛ کره های کم کالری یا مارگارین، چون بیش از حد آب داشته و برای تنوری کردن غذا مناسب نیستند. برای حفظ طعم و رطوبت می توانید میوه را جایگزین چربی کنید. پوره میوه های خرد شده در دسرهای شکلات فوق العاده می شوند.
▪ در تهیه مایه کباب برای طبخ کبابهای آبدار بیشتر از روغن به اسید هایی چون آبلیمو یاسرکه نیاز است.
▪ به جای خامه می توانید از شیر بدون چربی آب گرفته استفاده کنید. به جای نیمی از گوشت چرخ کرده در خوراک ها می توانید از لوبیای کوبیده شده یا برنج قهوه ای پخته استفاده کنید.
▪ به جای هر ۱۶ گرم شکلات شیرین نشده (حدود یک ششم یک شکلات تخته ای ۱۰۰ گرمی) می توانید از مخلوط سه قاشق غذاخوری پودر کاکائوی شیرین نشده و یک قاشق غذاخوری روغن نباتی استفاده نمایید.

منابع:
مجموعه کتابهای انجمن دیابت امریکا
منبع : آموزش دیابت گابریک


همچنین مشاهده کنید