دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
کاکائو از بروز حملات قلبی پیشگیری میکند
طی مطالعاتی، تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی بررسی شد. محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری های قلبی- عروقی مرتبط است.
تمامی گیاهان ، رنگدانه هایی دارند كه می توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان( Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری میكند و همچنین ماده آلیكین( allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین(capsaicin) درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی میشود.
آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه ی كاكائو، فلاوونوئید میباشد. مواد آنتی اكسیدانی شامل ویتامین C، ویتامین E، بتاكاروتن و... هستند كه میتوانند مانع وقوع بیماری مثل سرطان وبیماریهای قلبی و عروقی شوند. یك تحقیق نشان داد كه ۲ ساعت بعد ازخوردن كاكائو سطح فلاوونوئیدهای خون افزایش مییابد. تحقیق دیگری بیان كرد كه ۶ ساعت بعد ازخوردن كاكائو، همان اثرات آسپرین در جلوگیری از لخته شدن خون درفرد به وجود میآید. (گاهی آسپرین در بیماریهای قلبی، برای جلوگیری از لخته شدن خون توسط پزشك تجویز میشود).
هرگاه در بدن، LDL- كلسترول مضر (یكنوع چربی خون مضر) به LDL اكسیده ، تبدیل شود میتواند در سرخرگ ایجاد پلاكت و گرفتگی كند. این مطالعات نشان داد كه فلاوونوئید موجود در دانه كاكائو، از تبدیل LDL كلسترول مضر به LDL اكسیده ممانعت و در نتیجه مانع گرفتگی رگها میشود. همچنین یك سوم چربی كاكائو را، اسید چرب اولئیك تشكیل میدهد كه یك اسید چرب غیر اشباع است و در روغن زیتون نیز وجود دارد و برای بیماری قلبی- عروقی مفید میباشد. فلاوونوئیدها غیر از كاكائو، در انواع توت، انواع فلفل، هویج، گوجه فرنگی و بسیاری از مواد غذایی دیگر یافت می شوند. كاكائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ مزه است كه تولید كنندگان برای تهیه شكلات كاكائویی و بهتر شدن طعم تلخ كاكائو، مقدار زیادی شكر و روغن به آن اضافه میكنند در نتیجه با خوردن شكلات كاكائویی مقدار زیادی انرژی اضافی دریافت میكنید كه برای بدن نیاز نیست و ممكن است شما را برای ابتلاء به بیماریهای قلبی مستعد كند. همچنین شكر و روغن خواص آنتی اكسیدانی كاكائوی خالص را از بین میبرد. بنابراین می توان گفت شكلات تهیه شده از كاكائو به دلیل انجام عمل فرآیند در كارخانه، خواص مفید دانه كاكائوی خالص را ندارد ولی كاكائوی خالص و تصفیه نشده اثر آنتی اكسیدانی قوی در پیشگیری از بیماریهای قلبی دارد.
منبع : سایت خدماتی دانشجویان و کارمندان مخابرات
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد
سلامت هواشناسی شورای شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل وزارت بهداشت کنکور
قیمت خودرو دلار مالیات قیمت دلار خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
تئاتر تلویزیون سریال سینمای ایران سینما فیلم موسیقی بازیگر قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
غزه فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه روسیه نتانیاهو اوکراین حماس نوار غزه ترکیه عراق ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس آلومینیوم اراک تراکتور وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات گوگل فناوری ناسا نخبگان مریخ
خواب بارداری دندانپزشکی آلزایمر ویروس روغن حیوانی