سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا


میکروب‌شناسی عمومی و غذایی آزمایشگاهی


میکروب‌شناسی عمومی و غذایی آزمایشگاهی
نویسنده : سعیدی‌اصل - محمدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۴/۰۸
رده دیویی : ۵۷۶.۱۶۳۰۷۸
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۹۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۱۰۷۷-۹-۷

دست‌نامه میکروب‌شناسی مواد غذایی با مباحثی در زمینه آزمایش‌های میکروب‌شناسی, ویژه دانشجویان رشته صنایع غذایی تدوین شده است .نکات ایمنی در آزمایشگاه, وسایل مربوط به میکروارگانیسم‌ها, روش‌های کشت, تهیه و انتقال باکتری‌ها, انواع رنگ‌آمیزی, آزمایش توتال مانت, شمارش کلی فرم‌ها در مایعات, تست هاوارد, آزمایش کنسرو و روش آزمایش کنسروها, عناوین برخی فصل‌های کتاب است .