دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

آلزایمر و آب سیب


آلزایمر و آب سیب
نوشیدن آب سیب از آسیب های شناختی و آلزایمر در میانسالی جلوگیری می کند.
دکتر توماس شی، در یک تحقیق پی برد که آب سیب در بهبود عملکرد و جلوگیری از کاهش حافظه و هوشیاری در پیری مؤثر است. در این تحقیق روشن شد پروتئین بتا آمی لویه عامل تولید صفحات مرتبط با افزایش سن (پیری) است که باعث ایجاد آلزایمر می شود. دکتر شی می گوید: یافته های این گروه، مدارک بیشتری را در ارتباط با تأثیر عوامل تغذیه ای بر آسیب اعصاب در دوران پیری نشان می دهد و یادآور می شود که مصرف منظم آب سیب نه تنها برای حفظ عملکرد مغز در بهترین حالت خود و بلکه برای به تأخیر انداختن علل کلیدی بیماری آلزایمر و در نتیجه افزایش روش های درمان مؤثر است.

شیوا اشراقی
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید