شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

روغن ماهی و سلامت قلب


روغن ماهی و سلامت قلب
خوردن تون یا سایر ماهی های آب پز یا كباب شده اثر مفیدی بر سلامت سیستم هدایتی قلب دارد و ممكن است از اختلالات خطرناك ریتم قلب پیشگیری كند. نتایج نشان داد كه مصرف ماهی تن یا سایر ماهی های آب پز یا كباب شده دست كم یكبار در هفته نسبت به مصرف ماهی یك بار این ماهی ها باعث ریتم آهسته تر قلب می شود. مصرف بیشتر ماهی در حد دست كم پنج بار در هفته، ریتم قلبی از این هم سالم تری را ایجاد می كرد. خوردن اسید های چرب امگا سه دریایی اثرات مشابهی داشت. اما مصرف ماهی سرخ شده هیچ تغییری در نوار قلب بوجود نمی آورد.دكتر مظفریان در این باره گفت: ما از پیش می دانستیم كه ماهی سرخ شده میزان اسید های چرب امگا سه را افزایش نمی دهد. بررسی ما هم حاكی از آن است كه اسیدهای چرب امگا سه در تون و سایر ماهی های آب پز و كباب شده اثر مثبتی در شاخص های الكتریكی قلب دارد.
منبع : روزنامه همشهری