جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

شربت سکنجبین


● مواد لازم:
▪ شکر= ۵/۲ کیلو
▪ سرکه سفید= نیم لیتر
▪ نعناع تازه= چند شاخه
● طرز تهیه :
۷لیوان آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر در آب حل شود و همانطور که روی حرارت است نعناع تمیز شده را با نخ می بندیم و در شکر و آب می گذاریم تا شربت قوام آید، بعد سرکه را داحل شربت می ریزیم چند جوش که زد شربت را از روی حرارت بر می داریم، بعد از اینکه شربت سرد شد، آن را صاف می کنیم؟ در شیشه ریحته و در جای خنک نگهداری می کنیم.
منبع : آشپزآنلاین