یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

مرغ طلایی با پنیر


مرغ طلایی با پنیر
● مواد لازم برای ۴نفر:
سینه مرغ بدون استخوان۴عدد
مغز نان سفید یك و نیم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده یك دوم پیمانه
جعفری تازه خرد شده ۲قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده ۲عدد
سس مایونز یك دوم پیمانه
پنیر معمولی یك دوم پیمانه
سیر تازه ۱ یا ۲حبه
كره آب شده ۴قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
هر كدام از سینه های مرغ را به ۴ تا ۵قسمت تقسیم می كنیم سپس مغز نان را با پنیر پارمزان و جعفری و نمك و فلفل سیاه در ظرفی مخلوط كرده سپس تخم مرغها را زده و تكه های مرغ را به تخم مرغ آغشته كرده سپس در مخلوط پنیر و نان و جعفری می غلتانید.
كره آب شده را روی سینه های مرغ ریخته و سپس برای
۳۰ دقیقه در فر یا ماكروفر قرار دهید همچنین می توان این تكه های مرغ را سرخ كرد.
سس مایونز را با پنیر و سیر رنده شده مخلوط كرده و سس غلیظ به دست آمده را در كنار مرغ گذاشته و آن را میل كنید.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید