پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


اصول مدیریت در واحدهای جوجه‌کشی


اصول مدیریت در واحدهای جوجه‌کشی
تدوین : یحیی‌زاده - هاله
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۲/۲۷
رده دیویی : ۶۳۷.۵۴
قطع : جیبی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۶۰
نوع اثر : تالیف وترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SF۴۹۵/ی۳ف‌لا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۲۵-۷۴-۶

این کتاب ترجمه 'General Hatchery Management'است که در آن مطالب و دستاوردهای علمی و کاربردی نوین در زمینه مدیریت و بهداشت جوجه‌کشی شرح داده شده است .کتاب شامل این مباحث است' :ساختمان تخم مرغ', 'دستگاه تولید مثل مرغ', 'تکامل ساختمانی جنین', 'مواد مورد نیاز برای رشد جنین', 'مدیریت گله مادر و جوجه‌کشی', 'ضوابط بهداشتی در موسسات جوجه‌کشی و امنیت زیستی', 'درجه‌بندی و انبار کردن تخم مرغ‌های جوجه‌کشی', 'نکاتی که باید در فرآیند جوجه‌کشی بدان توجه کرد', 'تغییرات حرارتی', 'رطوبت نسبی', 'آزمایشات آب و وزن', 'مشکل‌یابی', 'مدیریت برای کیفیت تولید تخم مرغ مناسب برای جوجه‌کشی', 'سیستم بررسی ضایعات هچ', 'علل ناباروری', 'منطقه مناسب برای احداث کارخانه جوجه‌کشی', 'تجهیزات موسسه جوجه‌کشی', 'عواملی که زمان هچ تخم مرغ‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند', 'سیستم‌های جوجه کشی', 'تخلیه جوجه', 'ویژگی‌های یک جوجه خوب', 'تعیین جنسیت', 'و عمل‌آوری ضایعات جوجه‌کشی .'