دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


تکنولوژی خشکبار


تاریخ نشر : ۸۴۰۸۳۰
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۰۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۵۲۵-۱۴-۵
رده دیویی : ۶۴۱.۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رقعی
جلد : شومیز
محل نشر : رشت
نویسنده : جعفری - محمد‌مهدی
نویسنده : تقی‌نژاد - کامل

اطلاعات این کتاب در باب روش‌های خشک کردن مواد غذایی است که نخست چگونگی خشک کردن مواد غذایی تشریح گردیده و پس از آن روش‌های متداول خشک کردن از طریق آفتاب، روش صنعتی مطرح گردیده و نیز به مزایا و معایب خشک کردن از طریق آفتاب و روش صنعتی اشاره گردیده است. 'عوامل موثر در خشک کردن'، 'میکروبیولوژی مواد غذایی خشک شده'، 'میکروبیولوژی اختصاصی مواد غذایی خشک شده' و 'تاثیرات خشک کردن بر روی کیفیت و پذیرش ماده غذایی' از دیگر مباحث کتاب هستند.


همچنین مشاهده کنید