پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای اجرای استاندارد ایزو 9001 و 9002 در صنایع فرآوری مواد غذایی


راهنمای اجرای استاندارد ایزو 9001 و 9002 در صنایع فرآوری مواد غذایی
مترجم : عرفانیان‌تقوایی - فاطمهعرفانیان‌تقوایی - علیرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۱/۰۴
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۳۰-۷۴۵-X

در این کتاب با استفاده از مثال‌های متعدد و عناصر سیستم کیفیت تشریح شده, همچنین مولف اطلاعاتی در زمینه سیستم‌های حصپ HACCP(تجزیه و تحلیل و کنترل نقاط بحرانی) صنایع غذایی کشور به دست داده است .مولف نخست, هدف و دامنه کاربرد استانداردهای ایزو 9001و 9002را در صنایع فرآوری مواد غذایی شرح می‌دهد, سپس استانداردهای مرجع را به همراه نیازمندی‌های سیستم کیفیت بیان می‌دارد .در صفحات پایانی, فهرست کتاب‌ها, راهنماها و استانداردهای کیفیت, اصول سیستم HACCPو پاسخ برخی پرسش‌های متن به چشم می‌خورد .