پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
راهنمای اجرای استاندارد ایزو 9001 و 9002 در صنایع فرآوری مواد غذایی
مترجم : عرفانیانتقوایی - فاطمهعرفانیانتقوایی - علیرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۱/۰۴
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۳۰-۷۴۵-X
در این کتاب با استفاده از مثالهای متعدد و عناصر سیستم کیفیت تشریح شده, همچنین مولف اطلاعاتی در زمینه سیستمهای حصپ HACCP(تجزیه و تحلیل و کنترل نقاط بحرانی) صنایع غذایی کشور به دست داده است .مولف نخست, هدف و دامنه کاربرد استانداردهای ایزو 9001و 9002را در صنایع فرآوری مواد غذایی شرح میدهد, سپس استانداردهای مرجع را به همراه نیازمندیهای سیستم کیفیت بیان میدارد .در صفحات پایانی, فهرست کتابها, راهنماها و استانداردهای کیفیت, اصول سیستم HACCPو پاسخ برخی پرسشهای متن به چشم میخورد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت رهبر انقلاب روز معلم معلمان نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شهید مطهری شورای نگهبان
تهران هواشناسی زلزله معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو تورم قیمت
مشهد مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه چین نوار غزه حماس عربستان ترکیه
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران باشگاه استقلال فوتبال رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا گوگل وزیر ارتباطات پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری