شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
نیمرو بپزیم
تخم مرغ خود به خود یك غذای كامل است به ویژه وقتی با سبزیجات و نان و كره، سرو می شود. برپایه تازه ترین یافته ها، تخم مرغ هایی كه اكنون تولید می شوند ۲۳ درصد چربی و ۳۱ درصد كلسترول كمتری نسبت به تخم مرغ های تولید شده در اوایل دهه ۱۹۸۰ دارند. می گویند این امر به اصلاح نژاد و تغذیه صحیح مرغ ها مربوط است.
▪ برای آب پز كردن تخم مرغ: شاید ندانید كه مدت لازم برای آب پز شدن تخم مرغ در آب جوشان، بسته به اندازه آن متغیر است بنابراین بهتر است این زمان ها را به خاطر بسپارید: ۳ تا ۴ دقیقه برای تخم مرغ عسلی، ۵ تا ۶ دقیقه برای تخم مرغ نرم و ۸ تا ۱۰ دقیقه برای تخم مرغ سفت.
▪ برای آب پز كردن تخم مرغ بدون پوست: پس از آن كه آب جوش آمد كمی نمك و مقداری سركه(یك قاشق چایخوری برای یك لیتر آب) به آن بیفزاید. سپس تخم مرغ را شكسته و محتوای آن را به یك باره درون آب جوش بیندازید. فاصله دستتان را تا سطح آب كم كنید تا آب جوش به اطراف نپاشد. ضمناً مراقب دست خودتان باشید.
علی رستگاری
منبع : روزنامه جوان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انگلیس دولت انتخابات عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی قتل
تورم بانک مرکزی مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه گوگل ناسا تلفن همراه عکاسی مدیران خودرو کولر
کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی