چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا


آمار در کنترل کیفیت مواد غذایی


آمار در کنترل کیفیت مواد غذایی
نویسنده : استاینر -
مترجم : مقصودی - ویدا
ویراستار : پورسید - سیدمحمدباقر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۶/۱۸
رده دیویی : ۵۱۹.۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۸۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QA۲۷۶/ف‌لا۴۵آ۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۹۸۲-۰۷-۰

این کتاب ترجمه فصل 'statistical Methods of Quality cantrol' از کتاب 'Quality control in the food industry' است که این مباحث را شامل می‌شود: روش‌های عمومی آمار, نمونه‌گیری, نمودارهای کنترل, تخمین اجزای سازنده, و دقت روش‌های تجزیه. در پایان کتاب واژه‌نامه انگلیسی ـ فارسی و واژه‌نامه فارسی ـ انگلیسی متن درج گردیده است.