چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
نگهداری مواد غذائی
نگهداری مواد غذائی با تاریخ پیدایش انسان و آغاز تغذیه او همراه بوده و یکی از بزرگترین مشکلات اکولوژی را تشکیل میداده است زیرا جداد دور ما بهمنظور نگهداری مازاد شکار خود یا محصولات بهدست آمده برای فصول بعد و روز مبادا همواره با عوامل مزاحم و مخربی روبهرو بوده که بهعلت و علل آن پی نمیبرده امروز با پیشرفت و گسترش علوم و آگاهی از طرز زندگی دنیای وسیع میکروارگانیسمها به عوامل تخریب مواد غذائی پیبرده شده و مشخص گردیده که علاوه بر فعالیت میکروارگانیسمها آنزیمهای طبیعی موجود در داخل بافتها و اجزاء مواد خوراکی، تابش نور، مواد معدنی، آب، هوا و حرارت از جمله عواملی میباشند که در تخریب و فساد مواذ غذائی یا تغییر و تبدیل عناصر تشکیلدهنده آنها اثرات مستقیم و یا غیرمستقیمی دارند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران دولت سیزدهم رافائل گروسی رئیس جمهور دولت مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب محمد اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
هواشناسی سازمان هواشناسی تهران قتل بارش باران پلیس حجاب آموزش و پرورش سیل سلامت شهرداری وزارت بهداشت
قیمت خودرو خودرو شهرداری تهران مالیات مسکن حقوق بازنشستگان قیمت طلا ایران خودرو بازار خودرو قیمت دلار بانک مرکزی سایپا
نمایشگاه کتاب فضای مجازی رضا رویگری تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینما تئاتر دفاع مقدس سینمای ایران سریال موسیقی کتاب
اینوتکس دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین رفح آمریکا حماس روسیه چین ترکیه نوار غزه اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی فناوری سامسونگ آیفون گوگل مایکروسافت باتری ناسا
سازمان غذا و دارو خواب مواد غذایی کمردرد بیماران خاص زیبایی کاهش وزن بیمه