جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی خرما و عسل


تخم مرغ  :  ۳ عدد
عسل  :  ۱ فنجان
آرد سفید  :  ۱.۵ فنجان
گردو  :  ۱ فنجان
بکین پودر  :  ۱ قاشق سوپخوری
نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری
خرما  :  ۸۰۰ گرم


تخم مرغ‌ها را هم زده با عسل مخلوط کرده، آرد و بکینگ پاودر و نمک به آن افزوده باز هم بزنید. آخر کار، گردو و خرما را هم اضافه کرده کمی هم زده، در ظرف چرب شده که کف آن مومی پهن شده، به ضخامت یک سانتی‌متر بریزید و در فر ۵۰ درجه حرارت مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بگذارید.