جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا


بهداشت و بازرسی انواع گوشت و فرآورده‌های خام دامی شامل: ارزش غذایی، ویژگی‌ها، بسته‌بندی، توصیه‌ها، ضوابط بهداشتی، تقلیات، عمر ماندگاری و ...


تاریخ نشر : ۸۵۰۴۰۵
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۴۲۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۰۶۰-۲۷-۴
شماره کنگره : ۸۵۴۰۵۰۲۷
رده دیویی : ۶۳۶.۰۸۹۴۴۴
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : کشتکار - محمد
نویسنده : معاضدی - رضا

این کتاب به منظور شناسایی و پیش‌گیری بیماری‌های دامی قابل انتقال و کنترل کیفی گوشت و فرآورده‌های خام دامی قابل مصرف تدوین شده و حاوی مطالبی در زمینه‌ی انواع گوشت و فرآورده‌های آن و اطلاعاتی دراین خصوص نظیر ارزش غذایی، بسته‌بندی، و روش منجمد کردن است؛ ضمن آن که در بخش آغازین کتاب احکام ذبح شرعی و اهمیت تغذیه از دیدگاه اسلام ذکر گردیده و بخش پایانی نیز مشتمل است بر: جدول کنترل و پیش‌گیری بیماری‌های قابل انتقال به انسان از طریق مواد غذایی؛ آیین‌نامه‌های بهداشتی فروشگاه‌های عرضه‌ی گوشت، مرغ، و ماهی، میگو، آلایش‌ها و سایر مواد پروتئینی؛ و تصاویر مربوط به انواع گوشت و فرآورده‌های خام دامی.