سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

کیک چای گردو و پرتقال


کیک چای گردو و پرتقال
۲۸۰ گرم آرد سبوس دار (آرد سنگك)۱۸۵، میلی لیتر آب گرم۲۵، گرم كره ذوب شده۵۰، گرم گردو ریز خرد شده۵۰، گرم شكر،رنده پوست یك عدد پرتقال
• برای تزئین
۱۰۰ گرم پودرقند الك شده۵، قاشق سوپخوری آب پرتقال،چند عدد گردوی درسته برای روی كیك
آرد را در كاسه گودی بریزید و آب را اضافه كنید تا خمیر سفتی تشكیل شود.
آن را روی سطح صافی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا نرم و كشدار شود. آن را به صورت مستطیلی درآورید و كره ذوب شده را با قلم روی آن بمالید. شكر، رنده پوست پرتقال و گردو را روی آن بپاشید و خمیر را دوباره لوله كنید. سپس به صورت حلقه ای درآورده در سینی فر كه از قبل با قطعه ای كاغذ روغنی پوشانده یا آن را چرب كرده اید بگذارید. روی آن را بپوشانید. به مدت ۱ تا ۵/۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا ورآمده و حجم آن دو برابر شود.
كیك را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد بپزید سپس حرارت را كاهش داده روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم كنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. آن را از فر خارج كرده و بر روی شبكه سیمی سرد كنید.برای تزئین كیك، پودرقند را با آب پرتقال مخلوط كنید و با قاشق روی كیك بریزید و با نیمه‌های گردوی درسته تزئین كنید.

سپیده سلیمی
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید