دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
کیک کشمشی
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
تخم مرغ ۱۰عدد
آرد سفید ۱۲ قاشق سوپخوری
خاکه قند ۲۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
بیکینگ پادر دو قاشق چایخوری
گردوی خرد کرده ۳-۲ قاشق سوپخوری
کشمش ریز سیاه ۳-۲ قاشق سوپخوری
مربای خلال پرتقال دو قاشق سوپخوری
دستور تهیه: کره را کمی میزنیم تا نرم شود خاکه قند را کم کم داخل کره میریزیم و خوب مخلوط میکنیم بعد زردههای تخممرغ را دانه دانه در کره میریزیم و مرتب بهم میزنیم و سفیدهها را جداگانه در ظرفی میریزیم زردهها که تمام بیکینگ پادر و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل و کشمش و گردو و مربا را داخل زرده میریزیم و بعد سفیده را جداگانه آنقدر میزنیم تا کاملا سفت شده بهطوری که از تخممرغ زنی نریزد و کمی از آنرا با زرده مخلوط مینمائیم و آرد را بسرعت داخل مایه ریخته بهحدی که تمام مواد مخلوط شود بهم میزنیم و در آخر کار بقیه سفیده را داخل مایه میریزیم و بهم میزنیم و مایه را در قالب چرب شده آماده آماده میریزیم و قالب را روی اولین پنجره فر بطرف پائین قرار میدهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم بهمدت یک ساعت کیک باید در فر بماند تا کلملا پف کرده طلائی شود و بعد از شدن آنرا از قالب جدا مینمائیم بدیهی است این کیک نیز مثل تمام کیکها باید در فریکه یک ربع ساعت قبل گرم شده قرار بگیرد.
مواد لازم:
تخم مرغ ۱۰عدد
آرد سفید ۱۲ قاشق سوپخوری
خاکه قند ۲۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
بیکینگ پادر دو قاشق چایخوری
گردوی خرد کرده ۳-۲ قاشق سوپخوری
کشمش ریز سیاه ۳-۲ قاشق سوپخوری
مربای خلال پرتقال دو قاشق سوپخوری
دستور تهیه: کره را کمی میزنیم تا نرم شود خاکه قند را کم کم داخل کره میریزیم و خوب مخلوط میکنیم بعد زردههای تخممرغ را دانه دانه در کره میریزیم و مرتب بهم میزنیم و سفیدهها را جداگانه در ظرفی میریزیم زردهها که تمام بیکینگ پادر و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل و کشمش و گردو و مربا را داخل زرده میریزیم و بعد سفیده را جداگانه آنقدر میزنیم تا کاملا سفت شده بهطوری که از تخممرغ زنی نریزد و کمی از آنرا با زرده مخلوط مینمائیم و آرد را بسرعت داخل مایه ریخته بهحدی که تمام مواد مخلوط شود بهم میزنیم و در آخر کار بقیه سفیده را داخل مایه میریزیم و بهم میزنیم و مایه را در قالب چرب شده آماده آماده میریزیم و قالب را روی اولین پنجره فر بطرف پائین قرار میدهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم بهمدت یک ساعت کیک باید در فر بماند تا کلملا پف کرده طلائی شود و بعد از شدن آنرا از قالب جدا مینمائیم بدیهی است این کیک نیز مثل تمام کیکها باید در فریکه یک ربع ساعت قبل گرم شده قرار بگیرد.
منبع : روجین سایت مازندران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران مجلس شورای اسلامی آمریکا مجلس دولت شورای نگهبان حجاب بودجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
شهرداری تهران تهران هواشناسی فضای مجازی قتل سیل شورای شهر شورای شهر تهران پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پایتخت
ایران خودرو قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار بازار خودرو مالیات بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن تورم
تلویزیون سریال رسانه تئاتر سینمای ایران موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی سریال پایتخت سینما کتاب
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب رشته
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه حماس روسیه عربستان نوار غزه اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی تراکتور لیگ برتر جام حذفی آلومینیوم اراک باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اپل همراه اول ایلان ماسک امارات گوگل تبلیغات آیفون ایرانسل فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی خواب دیابت سلامت روان بارداری مالاریا دندانپزشکی