پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا
کیک پرتقال و بادام
مواد لازم:
كره:۲۰۰ گرم
رنده پوست پرتقال:یك قاشق غذاخوری
شكر:۱۲۵ گرم
تخممرغ:۳ عدد
آرد:۳۰۰ گرم
پودر بادام:۱۲۵ گرم
ماست:۲۰۰ گرم
آبپرتقال (جهت شربت):۱۲۵ سیسی
خلال بادام بو داده:۵۰ گرم
شكر(جهت شربت):۲۲۵ گرم
آب پرتقال:۲۰۰ سیسی
دستور تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه گرم كرده و قالب كیك را چرب میكنیم و داخل آن را با كاغذ روغنی میپوشانیم.كره، شكر و رنده پوست پرتقال را با همزن میزنیم تابه حالت كرم درآید و رنگ آن روشن شود.سپس تخممرغها را دانهدانه افزوده و مخلوط را خوب هم میزنیم تا حالت پفكی بگیرد، آنگاه آرد، پودر بادام، آب پرتقال و ماست را افزوده و خوب مخلوط میكنیم.سپس مایه در قالب ریخته و در فر به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم.آب پرتقالی را كه جهت شربت تهیه كردهایم، با شكر به مدت پنج دقیقه جوشانده و هنگامی كه كیك پخت، آن را از قالب درآورده و تا گرم است، شربت را روی آن ریخته و كیك را به همراه فیله پرتقال و خلال بادام بود داده، تزیین و میل میكنیم.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها تعطیلی شنبه قوه قضائیه دولت سیزدهم شورای نگهبان رهبر انقلاب رئیس جمهور حسن روحانی
مشهد سیل سیل مشهد قوه قضاییه تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی
خودرو مالیات قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار مسکن سایپا بورس ایران خودرو
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران فردوسی سحر دولتشاهی شاهنامه سینمای ایران تلویزیون سریال
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس روسیه چین ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر بازی جواد نکونام باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ برتر انگلیس فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی گوگل عیسی زارع پور سرعت اینترنت تبلیغات دوربین موبایل تلفن همراه ناسا
خواب دیابت چاقی کاهش وزن زوال عقل کودک بارداری نمک