یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای عملی آنالیز شیمیایی آبهای صنعتی و آشامیدنی


راهنمای عملی آنالیز شیمیایی آبهای صنعتی و آشامیدنی
تهیه کننده : تقوی‌نژاد - محمدعلی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۶/۱۲
رده دیویی : ۶۲۷.
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۰
نوع اثر : غیره
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۶-۲۰۷۸-۵

کتاب حاضر راهنمایی است عملی برای دانشجویان صنایع غذایی و شیمی .در این کتاب, اطلاعاتی درباره آزمایش‌های فیزیکی آب و آب‌های صنعتی و آشامیدنی فراهم آمده است .