دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


آشپزی رز: مجموعه‌ای از دویست نوع روش طبخ غذا و شیرینی‌های ایرانی


آشپزی رز: مجموعه‌ای از دویست نوع روش طبخ غذا و شیرینی‌های ایرانی
کد کتاب : ۱۲۴۸۶۹۸
نویسنده : خدیجه قاسمی
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۸۴۱۲۱۴
رده دیویی : ۶۴۱.۵۰۹۵۵
قیمت : ۱۱۰۰۰
قطع : جیبی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۷۲
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۸۹-۱۰-۲
موضوع : آشپزی ایرانی,شیرینی‌پزی