جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
راهکارکاهش کلسترول گوشت
خواباندن گوشت در شكر یا سس سویا تركیبات ناسالم كلسترول را كه در طول پخت گوشت تشكیل می شود، كاهش می دهد. محققان تایوانی دریافتند خواباندن گوشت در مایع های محتوی سس سویا و یا شكر از فرآورده های اكسیداسیون كلسترولCOPs در گوشت قرمز و تخم مرغ كه در هنگام پخت ایجاد می شود، جلوگیری می كند.
به طور كلی تركیبات اكسیداسیون كلسترول به هنگام عمل آوردن یا حرارت دادن غذاهای غنی از كلسترول تولید می شود و تحقیقات نشان می دهد مقدار زیاد این تركیبات به سلول های بدن آسیب می زنند و موجب بروز بیماری هایی نظیر بیماری قلبی و یا سرطان می شوند.
خواباندن گوشت با تولید فرآورده های واكنش برشته كردن باعث ایجاد چنین فوایدی می شود.
منبع : روزنامه همشهری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت رئیسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی مجلس دوازدهم دولت سیزدهم شورای نگهبان احمد وحیدی قوه قضائیه سیدابراهیم رئیسی مجلس یازدهم
سیل مشهد هواشناسی پلیس تهران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی
خودرو قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مجلس شورای اسلامی مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی سینما همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس چین ترکیه اوکراین نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل