شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
آبگوشت به
گوشت ماهیچه گوسفندی : ۷۵۰ گرم
به : ۵۰۰ گرم
آلو قیسی : ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی : ۵ عدد
روغن : ۴ قاشق سوپخوری
پیاز : ۳ عدد
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
رب گوجه فرنگی : قدری
پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ میکنیم که طلائی شود، بعد لپه را تمیز میکنیم و میشوئیم و با پیاز یک تفت میدهیم، سپس گوشت را تکه تکه میسازیم و داخل پیاز و لپه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود، بعد زرد چوبه را اضافه مینمائیم و بههم میزنیم، بعد ۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل گوشت میریزیم و میگذاریم جوش بیاید، بعد در ظرف را محکم میبندیم و حرارت را ملایم میکنیم، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه میکنیم و هسته آن را میگیریم و داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست میکنیم و با کمی نمک، فلفل و نیم کیلو به پوست کنده و خرد شده (اگر خواستید ۲۵۰ گرم آلو قیسی نیز اضافه کنید تا طعم آن ترش و شیرین شود) داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم همگی بپزند.
میتوانیم تمام مواد را در ظرف بکشیم و سر میز ببریم و یا یکی دو قطعه گوشت با دو سه عدد سیب زمینی و کمی لشه با آبگوشت در ظرف بکشیم و بقیه مواد را خوب بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم و در دیس بکشیم. بدیهی است اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این آبگوشت اضافه کنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.
به : ۵۰۰ گرم
آلو قیسی : ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی : ۵ عدد
روغن : ۴ قاشق سوپخوری
پیاز : ۳ عدد
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
رب گوجه فرنگی : قدری
پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ میکنیم که طلائی شود، بعد لپه را تمیز میکنیم و میشوئیم و با پیاز یک تفت میدهیم، سپس گوشت را تکه تکه میسازیم و داخل پیاز و لپه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود، بعد زرد چوبه را اضافه مینمائیم و بههم میزنیم، بعد ۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل گوشت میریزیم و میگذاریم جوش بیاید، بعد در ظرف را محکم میبندیم و حرارت را ملایم میکنیم، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه میکنیم و هسته آن را میگیریم و داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست میکنیم و با کمی نمک، فلفل و نیم کیلو به پوست کنده و خرد شده (اگر خواستید ۲۵۰ گرم آلو قیسی نیز اضافه کنید تا طعم آن ترش و شیرین شود) داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم همگی بپزند.
میتوانیم تمام مواد را در ظرف بکشیم و سر میز ببریم و یا یکی دو قطعه گوشت با دو سه عدد سیب زمینی و کمی لشه با آبگوشت در ظرف بکشیم و بقیه مواد را خوب بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم و در دیس بکشیم. بدیهی است اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این آبگوشت اضافه کنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان دولت چین سیستان و بلوچستان حسین امیرعبداللهیان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی عراق دولت سیزدهم رسانه حجاب
سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی باران سازمان هواشناسی فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر آموزش و پرورش
ایران بانک مرکزی دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی تلویزیون دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان صداوسیما ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام خواب آیفون دیابت اپل ناسا عکاسی موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما