شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
اسپاگتی با گوشت
● مواد لازم برای ۶ نفر:
اسپاگتی ظریف=۱ بسته(۵۰۰ گرم)
گوشت چرخ کرده=۳۵۰ گرم
پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
کره=۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پنیر گرویر رنده شده=در صورت تمایل ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی رسیده سفت=۱ تا ۲ عدد
خیار شور کوچک=۱ تا ۲ عدد
جعفری خرد کرده=۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع=۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
گوشت را با پیاز سرخ کرده در ظرفی می ریزیم.ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم هم می زنیم تا خون آبه گوشت کشیده شود و گوشت گلوله نشود.یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و بحد کافی نمک و فلفل داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم در صورت تمایل کمی گرد سیر و ادویه معطر به آن می زنیم می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و سس آن غلیظ شود.(در صورتی که آب گوشت تمام شود و هنوز نپخته باشد باز به آن آب اضافه می کنیم)حدود یک تا یک و نیم ساعت برای پخت آن کافی است.
قابلمه مناسبی را آب می کنیم می گذاریم آب بجوشد.یکی دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق نمک در آب جوشان می ریزیم و اسپاگتی را داخل قابلمه می ریزیم می گذاریم اسپاگتی کاملا نرم شود.آن را در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود بعد اسپاگتی را دوباره در قابلمه ریخته کره را روی آن می گذاریم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره آب شده جذب اسپاگتی بشود.بعد آن را در دیس مناسبی می کشیم.سس گوشت را روی آن ریخته خیارشور را حلقه حلقه می نمائیم با جعفری خرد کرده روی گوشت می پاشیم.روی گوجه فرنگی آب جوش می ریزیم و پوست آنرا گرفته بشکل پر نارنگی آن را خرد می نمائیم و دور گوشت می چینیم.پنیر را در ظرف کوچکی می ریزیم همراه اسپاگتی سر میز می بریم.
اسپاگتی ظریف=۱ بسته(۵۰۰ گرم)
گوشت چرخ کرده=۳۵۰ گرم
پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
کره=۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پنیر گرویر رنده شده=در صورت تمایل ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی رسیده سفت=۱ تا ۲ عدد
خیار شور کوچک=۱ تا ۲ عدد
جعفری خرد کرده=۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع=۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
گوشت را با پیاز سرخ کرده در ظرفی می ریزیم.ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم هم می زنیم تا خون آبه گوشت کشیده شود و گوشت گلوله نشود.یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و بحد کافی نمک و فلفل داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم در صورت تمایل کمی گرد سیر و ادویه معطر به آن می زنیم می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و سس آن غلیظ شود.(در صورتی که آب گوشت تمام شود و هنوز نپخته باشد باز به آن آب اضافه می کنیم)حدود یک تا یک و نیم ساعت برای پخت آن کافی است.
قابلمه مناسبی را آب می کنیم می گذاریم آب بجوشد.یکی دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق نمک در آب جوشان می ریزیم و اسپاگتی را داخل قابلمه می ریزیم می گذاریم اسپاگتی کاملا نرم شود.آن را در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود بعد اسپاگتی را دوباره در قابلمه ریخته کره را روی آن می گذاریم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره آب شده جذب اسپاگتی بشود.بعد آن را در دیس مناسبی می کشیم.سس گوشت را روی آن ریخته خیارشور را حلقه حلقه می نمائیم با جعفری خرد کرده روی گوشت می پاشیم.روی گوجه فرنگی آب جوش می ریزیم و پوست آنرا گرفته بشکل پر نارنگی آن را خرد می نمائیم و دور گوشت می چینیم.پنیر را در ظرف کوچکی می ریزیم همراه اسپاگتی سر میز می بریم.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انگلیس رفح بنیامین نتانیاهو انتخابات دولت حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل ایران سازمان هواشناسی آتش سوزی شهرداری تهران آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی زلزله
ترکیه خودرو مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو تورم ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
مهران غفوریان رضا عطاران ساواک تلویزیون موسیقی سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر علی خطیر بازی جواد نکونام لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون صاعقه موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب فشار خون چای دیابت طول عمر