پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


آشپزی سبز شامل: غذاهای ایرانی و فرنگی سالاد, اردور و غذاهای محلی


نویسنده : جعفری - زهره
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۱۰
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۱۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۲۵/آ۱ج۶۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۰۲-۱۶-۹