یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


پرتودهی مواد غذایی: روشی برای نگهداری و بهبود ایمنی مواد غذایی


پرتودهی مواد غذایی: روشی برای نگهداری و بهبود ایمنی مواد غذایی
مترجم : مقصودلو - یحییکاشانی‌نژاد - مهدیرفعتیان - ناهید
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۰۸
رده دیویی : ۶۶۴.۰۲۸۸
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۱۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۱/۸/پ۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۴۱۵۶-۴-۵

کتاب حاضر حاوی مطالبی علمی درباره پرتودهی, جهت نگهداری و حفظ امنیت مواد غذایی است .این نوشتار در قالب 6فصل تنظیم شده و عناوینی از این دست را شامل می‌شود : فرایند پرتودهی مواد غذایی ـ اثرات پرتودهی مواد غذایی ـ کنترل پرتودهی مواد غذایی ـ کاربردهای علمی پرتودهی مواد غذایی و ...