جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا


آشنائی با اصول تحقیقات تغذیه تجربی


آشنائی با اصول تحقیقات تغذیه تجربی
نویسنده : جعفری - رمضانعلیرجائی - منصور
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۱۱/۰۱
رده دیویی : ۶۳۶.۰۸۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۱۴-۶۶-۶

شرح اصول و کاربردهای عملی تجربه و تحقیق به وسیله حیوانات آزمایشگاهی, موضوع اصلی کتاب است که طی آن مخاطبان ضمن آشنایی با انواع حیوانات آزمایشگاهی و خصوصیات فیزیولوژی هر یک, مطالبی را درباره روند زندگی, نگهداری, تغذیه, سیر بیماری‌ها و طرق مختلف نمونه‌برداری از این حیوانات فرا می‌گیرند' .استفاده از حیوانات آزمایشگاهی در مطالعات تجربی مربوط به تغذیه', 'روش نگهداری و استفاده از حیوانات آزمایشگاهی', 'تولید و تکثیر حیوانات آزمایشگاهی', 'نمونه‌گیری و جمع‌آوری از بافت‌های مختلف بدن حیوانات', 'تعیین ارزش بیولوژیکی غذا و ارزیابی آنها 'و 'تعیین کیفیت پروتئین‌های مختلف غذایی 'عناوین برخی از فصل‌های این کتاب است .