پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

چایو (پیاز کوهی)


چایو (پیاز کوهی)
نام علمی: Allium schoenoprasum
خانواده: LILIACEAE
گیاه دائمی با ریزوم های كوتاه به بلندی ۶۰-۳۰ و گستردگی ۵ سانتی متر می رسد دارای برگ های خوراكی و لوله ای بوده و گل های زنگوله ای شكل بنفش كمرنگ آن در تابستان ظاهر می شوند.
نیازها: به مكان كاملا آفتابی و خاك غنی با زهكش خوب نیاز دارد و حداقل دمای قابل تحمل آن ۱۵- درجه سانتی گراد می باشد.
ازدیاد: از طریق كاشت بذر و تقسیم گیاه در بهار امكان پذیر است.
منبع : روزنامه همشهری