یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
کلمها را نجوشانید
انواع كلمها را میتوان بخار پز كرد، سرخ كرد، در مایكروویو گذاشت و یا خام مصرف كرد اما لطفا بلایی را كه انگلیسیها سر این گیاه در میآورند، تكرار نكنید یعنی با جوشاندن كلمها خواص آنها را از بین نبرید.
زمانیكه این سبزیجات مصرف میشوند یك ماده مشترك در تمام آنها به نام گلوكوزینولیت glucosinolate به مولفه دیگری به نام آیزوتایو سایانیت isothighocyanate تبدیل میشود كه تاثیر سمی مواد سرطانزا را خنثی میكند و باعث میشود این مواد زیانآور، با سرعت بیشتری از بدن خارج شوند.
اما ۳۰ دقیقه جوشاندن هر یك از سبزیجات «خانواده كلم» بیشتر این خواص دارویی را از بین میبرد ضمن آنكه طعم و مزه آنها را نیز خراب میكند. كاهش گلوكوزینولیت موجود در بركلی ۷۷ درصد، در كلم بروكسل ۵۸ درصد، گل كلم ۷۵ درصد و كلم سبز ۶۵ درصد بود. در مقابل، تاثیر بخارپز كردن، در مایكروویو گذاشتن و یا سرخ كردن آن در مقدار گلوكوزینولیت موجود در كلمها تاثیر چندانی ندارد. كلم پیچ، شلغم، كلم سبز، كلم قمری، ترب كوهی، تربچه و شاهیآبی از دیگر گونههای این گروه سبزیجات هستند كه خواص ضدسرطانی دارند.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان سازمان همکاری اسلامی بنگلادش دولت انتخابات گامبیا حجاب مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم مجلس افغانستان
تهران سیل شهرداری تهران هواشناسی بارندگی سازمان هواشناسی باران یسنا فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر سامانه بارشی
سلامت یارانه هوش مصنوعی خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم قیمت طلا مسکن دلار بازار خودرو بانک مرکزی
تلویزیون دفاع مقدس صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
اینترنت
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه امیرعبداللهیان اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس بازی بارسلونا باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل کولر
کبد چرب