یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


پرورش قارچ خوراکی طبق آخرین کد استاندارد مهارت و آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور


تاریخ نشر : ۸۴۱۰۰۳
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۲۰۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۹۹۲-۳۳-۱
رده دیویی : ۶۳۵.۸۰۷
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : محمودی - رسول
ویراستار : شکوهی‌نیا - معصومه

در این کتاب، نخست انواع قارچ‌ها معرفی و چگونگی تشخیص قارچ‌های خوراکی از دیگر قارچ‌ها به همراه تاریخچه‌ی پرورش قارچ‌های خوراکی، اهمیت پرورش آن، و جنبه‌های اقتصادی پرورش قارچ بیان شده است. سپس، شیوه‌ی پرورش قارچ‌های خوراکی دگمه‌ای، صدفی، و والواریلا (قارچ چینی) به همراه نحوه‌ی پیش‌گیری از آفات و بیماری‌های قارچ‌های خوراکی آموزش داده می‌شود.