پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
گامی به سوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی: مجموعه سئوالات چهارگزینهای تکنولوژی مواد غذایی و ...
تهیه کننده : فلاحی - مسعودجعفری - مهدی
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۲/۰۱
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۶۰
نوع اثر : غیره
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : LB۲۳۵۳/ف۷۴گ۲
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۳
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۳۴۴-۶۴-X
در این کتاب کلیه سوالات مربوط به دروس تکنولوژی مواد غذایی و زبان انگلیسی در آزمونهای کارشناسی ارشد سالهای 1374تا 1381طبقه بندی شده است و به صورت تشریحی تمام این سوالات پاسخ داده شدهاند برای پاسخ به این سوالات از منابع معتبری استفاده شدهاست که در انتهای کتاب فهرست آنها ذکر شده است .مطالب این کتاب به علاقهمندانی که قصد شرکت در آزمونهای تحصیلات تکمیلی در رشته صنایع غذایی را دارند و به ویژه دانشجویان رشتههای مهندسی کشاورزی, صنایع غذایی, شیمی و ...توصیه می شود .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران رژیم صهیونیستی آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران زلزله آتش سوزی شهرداری تهران پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه سیل بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما رسانه ملی دفاع مقدس فیلم
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول دبی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کاهش وزن دیابت بیماری قلبی ویتامین کبد چرب قهوه