سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
میکروبشناسی مواد غذایی
نویسنده : فریزر - ویلیامکارولوستاف - دنیس
مترجم : قاسمیانصفایی - حاجیه
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۶/۰۷
رده دیویی : ۵۷۶.۱۶۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۲۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۱۴-۴۷-X
این کتاب در 6بخش فراهم آمده است .در بخش اول فاکتورهای مهم مواد غذایی و انواع مختلف میکروارگانیسمها و اصول گای فساد در چهار فصل مطرح شده است . بخش دوم شامل شش فصل است که در آن از روشهای حفاظت و نگهداری مواد غذایی بحث میشود .در بخش سوم آلودگی, نگهداری و فساد مواد غذایی مختلف در ده فصل تشریح گردیده است و در بخش چهارم مواد غذایی و آنزیمهایی که از میکروارگانیسمها به دست میآید در سه فصل بررسی شدهاند .در بخش پنجم ارتباط مواد غذایی و بیماریها در سه فصل بحث میشود و در بخش ششم روشهای کنترل و بازرسی مواد غذایی در دو فصل فراهم میآید .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب قوه قضاییه مجلس صادق زیباکلام شورای نگهبان دولت سیزدهم انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات
تهران هواشناسی پلیس بارش باران شهرداری تهران فضای مجازی قتل سیل حج تمتع سازمان هواشناسی سلامت زلزله
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا سایپا بورس بازار خودرو بانک مرکزی مسکن حقوق بازنشستگان گاز دلار
همایون شجریان نمایشگاه کتاب فردوسی کتاب نمایشگاه کتاب تهران شاهنامه سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تلویزیون دفاع مقدس سریال رضا عطاران
دانشگاه تهران تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان ترکیه نوار غزه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر لیگ برتر ایران مهدی طارمی فولاد رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اینترنت گوگل تبلیغات شفق قطبی نوآوری ناسا اپل دبی
خواب سلامت روان شیر تجهیزات پزشکی زوال عقل کاهش وزن درمان ناباروری واکسن