سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا


میکروب‌شناسی مواد غذایی


میکروب‌شناسی مواد غذایی
نویسنده : فریزر - ویلیام‌کارولوستاف - دنیس
مترجم : قاسمیان‌صفایی - حاجیه
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۶/۰۷
رده دیویی : ۵۷۶.۱۶۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۲۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۱۴-۴۷-X

این کتاب در 6بخش فراهم آمده است .در بخش اول فاکتورهای مهم مواد غذایی و انواع مختلف میکروارگانیسم‌ها و اصول گای فساد در چهار فصل مطرح شده است . بخش دوم شامل شش فصل است که در آن از روش‌های حفاظت و نگهداری مواد غذایی بحث می‌شود .در بخش سوم آلودگی, نگهداری و فساد مواد غذایی مختلف در ده فصل تشریح گردیده است و در بخش چهارم مواد غذایی و آنزیم‌هایی که از میکروارگانیسم‌ها به دست می‌آید در سه فصل بررسی شده‌اند .در بخش پنجم ارتباط مواد غذایی و بیماری‌ها در سه فصل بحث می‌شود و در بخش ششم روش‌های کنترل و بازرسی مواد غذایی در دو فصل فراهم می‌آید .