چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا


جداسازی و شناسایی عوامل بیماریزای باکتریایی در ماهی


جداسازی و شناسایی عوامل بیماریزای باکتریایی در ماهی
نویسنده : فرریکس - نیکلاسمیلار - استوارت
مترجم : سلطانی - مهدیشریف‌پور - عیسیقیاسی - مریم
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۷/۱۳
رده دیویی : ۶۳۹.۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۹۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SH۱۷۷/ب۹ف۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۹۶-۳۷-۶

این کتاب با عنوان بخشی از برنامه تحقیقاتی پشتیبانی شده اداره توسعه ماورای دریاهای بریتانیای کبیر در خصوص پرورش و بیماری‌های ماهیان نواحی گرمسیری منتشر شده است و طی آن نحوه شناسایی باکتری‌های بیماری‌زا در ماهی تشریح شده است. عناوین مباحث کتاب عبارت است از: 'عوامل بیماری‌های باکتریایی', 'انتخاب ماهی برای آزمایش', 'روش معاینه ماهی', 'روش‌های آزمایش نمونه‌های بافتی', 'جدا سازی باکتری‌ها', 'روش‌های ساخت محیطهای کشت', 'روش شناسایی نمونه‌های باکتریایی', 'خصوصیات عوامل بیماری‌زای گرم منفی', 'خصوصیات عوامل بیماری‌زای گرم مثبت', 'انتقال و نگهداری باکتری‌ها', 'روش‌های رنگ‌آمیزی', 'روش تلقیح نمونه در محیط کشت', 'آزمایش‌های تفریحی اولیه' و 'آزمایش‌های تشخیصی مرحله دوم'.


همچنین مشاهده کنید