جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

شکلات داغ و تند


شکلات داغ و تند
● مواد لازم
▪ چهارفنجان شیر
▪ دو عدد فلفل قرمز ساییده شده
▪ یک قاشق چای خوری وانیل
▪ نصف فنجان شکلات خرد شده
▪ خامه زده شده برای تزئین
● طرز تهیه
در یک قابلمه متوسط شیر را روی حرارت پائین گرم کنید. سپس فلفل را به آن افزوده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.شیر را صاف کرده و وانیل و خرده شکلات را به آن بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود. سپس آن را در فنجانی ریخته و پس از افزودن خامه آن را سرو کنید.

[فرشته علیزاده]
منبع : روزنامه ایران