پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
ایجاد و اجرای حصپ در صنایع غذایی ()HACCP
نویسنده : شویکلو - غلامرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۱/۰۴
رده دیویی : ۳۶۳.۱۹۲۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۷
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۴۵-۱۱-۶
در این کتاب, اصول و مفاهیم((حصپ)) (نظام تحلیل مخاطره و نقطه کنترل بحرانی)) و نحوه اجرای آن طی چهارده فصل بیان شده است .مولف ذیل فصول کتاب, پیش نیاز اجرا و ایجاد حصپ در صنایع غذایی و روش تهیه نظامنامه در واحدهای فرآوری مواد غذایی را تشریح کرده است .برخی عناوین فصلها عبارتاند از :حصپ و نظامهای مدیریت کیفیت, ایجاد نظام حصپ, رسم نمودار جریان تولید, تایید نمودار جریان تولید, شناسایی نقطه کنترل بحرانی و مراقبت از هر نقطه کنترل بحرانی .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب مجلس
قتل تهران سلامت هواشناسی وزارت بهداشت شهرداری تهران پلیس بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی قوه قضاییه
گاز دولت بانک مرکزی خودرو قیمت دلار مالیات قیمت طلا قیمت خودرو مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان بازار خودرو
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
هواپیما دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
تبلیغات اینترنت اپل سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
سرطان هندوانه کنسرو بیماران خاص آسم سنگ کلیه بیمه سبزیجات اعتماد به نفس