دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
دلمه بادمجان ترکی
●مواد لازم:
بادمجان= ۴ عدد
گوشت= ۲۰۰ گرم
پیاز= ۱عدد متوسط
پنیر پیتزا= ۱۰۰گرم
جعفری= ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه= ۲ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و ادویه= به اندازه كافی
گوجه فرنگی حلقه شده= ۲عدد
●طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به۴ قسمت تقسیم می كنبم به طوری كه ۴ ورقه نازك از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می كنیم.
پیاز را ریز خرد می كنیم كمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمك و فلفل را اضافه می كنیم كمی كه سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه میكنیم میگذاریم تا مواد خوب پخته و سرخ شود.
۲ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه می گذاریم، مقداری گوشت وسط آن می ریزیم كمی از پنیر روی آن می گذاریم ابتدا ورقه زیری بادمجان و بعد ورقه رویی بادمجان را روی گوشت می آوریم یك خلال دندان وسط بادمجان می زنیم و یك حلقه گوجه فرنگی وسط خلال فرو می كنیم
تمام بادمجان ها را به همین شكل درست می كنیم ظرفی را كه می خواهیم خوراك را سرو كنیم چرب می كنیم بادمجان ها را در آن می چینیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰درجه در فر می گذاریم، تا پنیر ها آب شود و گوجه فرنگی ها پخته شود.می توانیم این خوراك را روی گاز هم درست كنیم.
مریم اسلامی نژاد
بادمجان= ۴ عدد
گوشت= ۲۰۰ گرم
پیاز= ۱عدد متوسط
پنیر پیتزا= ۱۰۰گرم
جعفری= ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه= ۲ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و ادویه= به اندازه كافی
گوجه فرنگی حلقه شده= ۲عدد
●طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به۴ قسمت تقسیم می كنبم به طوری كه ۴ ورقه نازك از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می كنیم.
پیاز را ریز خرد می كنیم كمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمك و فلفل را اضافه می كنیم كمی كه سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه میكنیم میگذاریم تا مواد خوب پخته و سرخ شود.
۲ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه می گذاریم، مقداری گوشت وسط آن می ریزیم كمی از پنیر روی آن می گذاریم ابتدا ورقه زیری بادمجان و بعد ورقه رویی بادمجان را روی گوشت می آوریم یك خلال دندان وسط بادمجان می زنیم و یك حلقه گوجه فرنگی وسط خلال فرو می كنیم
تمام بادمجان ها را به همین شكل درست می كنیم ظرفی را كه می خواهیم خوراك را سرو كنیم چرب می كنیم بادمجان ها را در آن می چینیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰درجه در فر می گذاریم، تا پنیر ها آب شود و گوجه فرنگی ها پخته شود.می توانیم این خوراك را روی گاز هم درست كنیم.
مریم اسلامی نژاد
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
آمریکا ایران مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد
هواشناسی شهرداری تهران تهران شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری پلیس قتل فضای مجازی سیل سلامت وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو مالیات خودرو دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن سایپا
سریال پایتخت تئاتر تلویزیون فیلم سریال سینمای ایران موسیقی سینما کتاب قرآن کریم
سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه روسیه اوکراین حماس نوار غزه ترکیه عراق طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
تسلا ایلان ماسک اپل تبلیغات مریخ آیفون ناسا گوگل فناوری بنیاد ملی نخبگان
سرطان سازمان غذا و دارو روانشناسی موز خواب طول عمر دندانپزشکی بارداری آلزایمر روغن حیوانی