یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


روش‌های متداول در تجزیه‌ی مواد غذایی


روش‌های متداول در تجزیه‌ی مواد غذایی
نویسنده : حسینی - زیبا
ویراستار : طارمی - کورش
محل نشر : شیراز
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۲۳
رده دیویی : ۶۴۶.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۴
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۶۲-۱۶۰-۳