یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

تهیهٔ غذا


ما اغلب غذاهای مانده می‌خوریم، چون وقت نمی‌کنیم یخچال را پر کنیم. سعی کنید ماهی یک‌بار، مقداری مواد غذائی مفید تهیه کنید و در خانه بگذارید. مواردی مانند: برنج قهوه‌ای، حبوبات، سبزی و میوه‌ها خشک، دانه‌های گیاهان، تن‌ماهی، کمپوت، مربا و آجیل. این کار موجب می‌شود که وقت زیادی برای تهیه غذا هدر ندهید و همیشه غذای خوشمزه در دسترس داشته باشید.
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید