پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


مقدمه‌ای بر تولید و میکروبیولوژی دام


مقدمه‌ای بر تولید و میکروبیولوژی دام
گردآورنده : شهرامی - محسن
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۸/۱۶
رده دیویی : ۶۶۴.۹۲۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۷۶
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۲۶۳۲-۲-۵

کتاب با اشاره به روش‌های نگهداری, سرد نمودن, انجماد و استخوان‌گیری گوشت آغاز می‌شود ;سپس مخاطبان مطالبی درباره شناسایی و مطالعه میکروارگانیسم‌ها در گوشت و فرآورده‌های آن نیز تاثیر آنها بر مواد غذایی مطالعه می‌کنند .انتشار آلودگی در مواد خوراکی, نحوه کاهش و افزایش آن در جریان تولید و نگهداری, اثرات آن بر تولید و تاثیرات احتمالی آن بر مصرف کننده, از دیگر مباحث کتاب است .