چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
دلمه کرفس
● مواد لازم:
▪ کرفس ۳ شاخه
▪ تره فرنگی یک بوته
▪ ژامبون حلقه شده ۴۰۰ گرم
▪ پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
▪ خامه ی زده شده ۱۵۰ گرم
▪ پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
● طرز تهیه :
ابتدا کرفس ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید.
کرفس تفت داده شده را داخل ژامبون قرار داده و ژامبون را لول کنید.
ژامبون ها را داخل ظرف مخصوص فر بچینید. لابه لای ژامبون ها تره فرنگی بپاشید. خامه ی زده شده را روی ژامبون ها ریخته و پنیر رنده شده یا پودر پنیر را روی خامه بریزید. مقداری نمک ، فلفل و پودر سیر روی مواد بپاشید.
ظرف را تا زمانی که ژامبون ها طلایی رنگ شوند ، داخل فر قرار دهید.
منبع : بیرتک
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور قوه قضاییه رهبر انقلاب شورای نگهبان صادق زیباکلام قوه قضائیه مجلس یازدهم
هواشناسی قتل تهران پلیس شهرداری تهران آموزش و پرورش بارش باران دستگیری پلیس راهور سیل سازمان هواشناسی حج تمتع
قیمت دلار قیمت خودرو یارانه بانک مرکزی قیمت طلا دلار خودرو سایپا بازار خودرو بورس مسکن ایران خودرو
آلیس مونرو فردوسی کتاب نمایشگاه کتاب همایون شجریان شاهنامه نمایشگاه کتاب تهران سحر دولتشاهی تلویزیون سینمای ایران دفاع مقدس سریال
دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری فضا وزیر علوم
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین روسیه جنگ غزه حماس نوار غزه ترکیه افغانستان اوکراین طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال فولاد خوزستان لیگ برتر ایران فولاد مهدی طارمی بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل تبلیغات تلفن همراه دوربین موبایل هواپیما ناسا نوآوری شفق قطبی اپل
وزارت بهداشت زوال عقل کاهش وزن دیابت کودک نمک سلامت روان تجهیزات پزشکی