یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

پوره سیب زمینی با مایکروفر


سیب زمینی  :  ۱۰۰۰ گرم
شیر هموژنیزه  :  ۰.۲ لیتر
کره  :  ۲۵ گرم
خامه  :  ۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست کنده و آنها را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک ظرف گود مناسب ریخته و شیر و کره را نیز با آن مخلوط کنید و درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۲۰ - ۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید و در مدت طبخ آن را یکبار هم بزنید. پس از این زمان ظرف را بیرون آورده پس از ۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و مواد داخل آن را خوب له کرده، خامه و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و روی آن را با جعفری ریز شده تزئین نمائید.