شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


آزمایشهای میکروبی عمومی و مواد غذایی


تاریخ نشر : ۸۴۱۰۲۵
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۴۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۱-۷
رده دیویی : ۶۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : زابلی - فاطمه
نویسنده : ایزدی‌آملی - رابعه

در این کتاب، پس از بیان مباحثی نظیر مقررات ایمنی در آزمایشگاه، شیوه‌ی استفاده از تجهیزات و لوازم آزمایشگاه، میکروسکوپ، و انواع محیط‌های گشت مورد مصرف در آزمایشگاه، موضوع نمونه‌برداری برای آزمایش‌های میکروب‌شناسی مواد غذایی مطرح گردیده و روش‌های شمارش میکروارگانیسم‌های موجود در مواد غذایی بیان شده که عبارت‌اند از: شمارش مستقیم میکروسکوپی و شمارش بیش‌ترین تعداد احتمالی (M.P.N).