پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

نسخه های مرکب داروهای ضد دل درد - ضد قولنج و ..


نسخه های مرکب داروهای ضد دل درد - ضد قولنج و ..
نسخه های مركب داروهای ضد دل درد - ضد قولنج و .. و باد شكن و ضد نفخ - داروهای ضد گاستریت و نفخ و ورم معده و زخم معده و مشكلات و بیماریهای معده و گوارش.
● نسخه شماره ۱- داروی باد شکن ( ضد نفخ )
▪ دانه زیره یک قسمت
▪ گل بابونه یک قسمت
▪ برگ نعناع یک قسمت
▪ دانه انیسون یک قسمت
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده و نرم شده باشد در یک لیوان آب جوشریخته و باقی بگذارید ۲۰ دقیقه دم بکشد . سپس آنرا صاف کرده صبح و شب هر بار یک فنجان قبل از غذا میل می کنند .
● نسخه شماره ۲- داروی بادشکن قوی
▪ گل بابونه یک قسمت
▪ برگ بادرنجبویه یک قسمت
▪ میوه رازیانه یک قسمت
▪ میوه انیسون یک قسمت
▪ میوه زیره یک قسمت
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده و نرم شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته و باقی بگذارید ۲۰ دقیقه دک بکشد . سپس آنرا صاف کرده صبح و شب هر بار یک فنجان قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۳- داروی ضد درد و ضد نفخ
▪ نعناع ۲۵۰ گرم
▪ گل بابونه ۲۵۰ گرم
▪ رازیانه ۱۰۰ گرم
▪ ریشه شیرین بیان ۲۰۰ گرم
▪ ریشه ختمی ۲۰۰ گرم
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار دو قاشق ذا خوریاز مخلوط فوق را که قبلا خرد و نرم شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته و باقی بگذارید ۳۰ دقیقه دم بکشد . سپس آنرا صاف کرده صبح و شب هر دفعه یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۴- داروی ضد قولنج ( کولیک )
▪ گل بابونه یک قسمت
▪ برگ بادرنجبویه یک قسمت
▪ ریشه سنبل الطیب یک قسمت
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری ا مخلوط فوق را که قبلا کوبیده و نرم شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته و به مدت ۲۰ دققیه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده صبح و شب هر بار یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۵- داروی ضد تشنج و دل درد معده
▪ نعناع ۱۰ گرم
▪ بابونه ۱۰ گرم
▪ انیسون ۵ گرم
▪ بومادران ۵ گرم
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده و نرم شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت ۲۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آرنا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۶- داروی ضد گاستریت و ضد نفخ
▪ اسطو خودوس یک قسمت
▪ دانه زیره ده قسمت
▪ دانه رازیانه ده قسمت
▪ دانه انیسون ده قسمت
▪ گل بابونه ده قسمت
▪ گیاه بومادران بیست قسمت
▪ برگ نعناع سیزده قسمت
▪ ریشه سنبل الطیب پنج قسمت
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده و نرم شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته مدت ۲۰ دقیقه باقی بگذارید تا دو بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی دو بار هر بار یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۷- داروی ضد نفخ
▪ دانه زیره یک قسمت
▪ گل بابونه سه قسمت
▪ برگ نعناع سه قسمت
▪ ریشه سنبل الطیب سه قسمت
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده شده باشد ، در یک لیوان آب جوش ریخته مدت ۲۰ دقیقه بال خود باقی بگذارید تا دم بکشد . سپس آنرا صاف کرده روی دو بار هر بار یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۸- داروی ضد نفخ
▪ زیره ۱۰ گرم
▪ رازیانه ۱۰ گرم
▪ انیسون ۵ گرم
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده و نرم شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته مدت ۲۰دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس روزی سه بار هر بار یک فنجان نیم ساعت بعد از غذا میل کنید
● نسخه شماره ۹- داروی ضد نفخ و ضد دل درد
▪ نعناع ۱۰ گرم
▪ بادرنجبویه ۱۰ گرم
▪ برگ توت فرنگی ۱۰ گرم
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده و نرم شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت ۲۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان ، نیم ساعت بعد از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۱۰- دارو جهت درمان پیچش شکم همراه با درد
▪ نعناع ۲۰ گرم
▪ بابونه ۱۰ گرم
▪ بادرنجبویه ۱۰ گرم
▪ انیسون ۵ گرم
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیدهو نرم شده باشد در یک لیوا ن آب جوش ریخته به مدت ۲۰ دققیه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده صبح و شب هر بار یک فنجان میل کنید .
● نسخه شماره ۱۱- دارو جهت رفع اختلالات هاضمه
▪ برگ انیسون یک قسمت
▪ برگ ریحان یک قسمت
▪ برگ نعناع یک قسمت
▪ برگ مرزه ده قسمت
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا وبیده و نرم شده باشد در یک فنجان آب جوش ریخته به مدت ۲۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده مدت یک هفته هر شب میل کنید .
منبع : موسسه اطلاع‌رسانی طعام اسرار