پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
ضوابط مدیریت بهداشتی طیور گوشتی
۱ – خروج تلفات و ضایعات از مرغداریها ممنوع اعلام می شود .
۲ – كلیه مرغداران موظفند نسبت به دفع تلفات و ضایعات از طریق چاه یا لاشه سوز اقدام كنند .
۳ – ضوابط حمل كود به صورت جداگانه تدوین خواهد شد .
۴ – آماده سازی سالن و تجهیزات :
نظافت كامل و شستشو و ضدعفونی سالن و تاسیسات و تجهیزات و محوطه بایستی قبل از جوجه ریزی برابر دستورالعمل ضمیمه باشد .
۵ – نگهداری هر گونه طیور زینتی - بومی و سایر ماكیان و حیوانات دیگر در محوطه مرغداری ممنوع می باشد . نگهداری سگهای نگهبان تحت شرایط خاص بهداشتی مجاز می باشد .
۶ – مرغداران ملزم به تهیه لباس كار مناسب ، كلاه و چكمه و ماسك جهت پرسنل و بازدید كنندگان و واكسیناتور ها می باشند .
۷ – كلیه مرغداران می بایستی دارای امكانات حمل و نقل مناسب واكسن و همچنین یخچال جهت نگهداری واكسن در مرغداری و وسایل مناسب جهت استفاده واكسن باشند.
۸ – كلیه كارگران مرغداری بایستی دارای كارت بهداشتی از شبكه های بهداشت و درمان استان باشند .
۹ – شستشو و گاز دادن یا ضدعفونی كلیه لوازم و تجهیزات از قبیل دانخوری – آبخوری – كیسه های حمل دان و البسه و . . . به ویژه وسایلی كه از دوره قبل مورد استفاده قرار گرفته است . الزامی است .
۱۰ – مواد متشكله خوراك طیور از داخل واحد خارج نشده و به نحو مناسب ضد عفونی شود .
۱۱ – حداقل فاصله جوجه ریزی بعدی از زمان تخلیه كود در شرایط عادی ۱۵ روز تعیین می شود .
۱۲ – حداقل فاصله بین جوجه ریزی در شرایط غیر عادی به ویژه در مناطق متراكم بسته به نوع بیماری توسط ادارات دامپزشكی اعلام خواهد شد .
۱۳ – استفاده از كارت اطلاعات پرورشی جهت هر گله به طور مجزا برای هر سالن توصیه می شود . این كارت باید حاوی عنوان های : تعداد جوجه ریزی ، تاریخ جوجه ریزی ، تلفات روزانه ، واكسیناسیون ، دان مصرفی روزانه ، داروی مصرفی و كلیه مسایل مدیریتی باشد .
۱۴ – تجهیزات جهت آماده سازی و شستشوی سالن ها از قبیل دستگاه سمپاش ، شعله افكن ، پمپ تحت فشار و . . . در واحدهای پرورشی به صورت اختصاصی ضروری است .
۱۵ – تجزیه شیمیایی و میكروبی آب آشامیدنی در مرغداری حداقل به طور سالیانه به جهت رفع نقایص ممكن انجام پذیرد .
۱۶ – جهت جلوگیری از عوارض سوء رشد و ایجاد زمینه های مستعد كننده بروز بیماریها باید از مواد اولیه خوراك طیور منطبق بر استانداردهای ملی استفاده شود .
۱۷ – پساب و فاضلاب مرغداریها به چاه فاضلاب داخل مرغداری هدایت شود . مسیر هدایت فاضلاب باید دارای پوشش مناسب و قابل كنترل باشد .
۱۸ – نصب كنترل آب در مبدا ورودی آب به هر سالن به منظور ثبت میزان مصرف آب روزانه ضروری است .
۱۹ – به منظور كنترل دما و رطوبت نصب دماسنج و رطوبت سنج در محل و ارتفاع مناسب به تعداد كافی ضروری است .
۲۰ – حوضچه مناسب جهت غوطه ور كردن وسایل مرغداری در محوطه احداث می شود
۲ – كلیه مرغداران موظفند نسبت به دفع تلفات و ضایعات از طریق چاه یا لاشه سوز اقدام كنند .
۳ – ضوابط حمل كود به صورت جداگانه تدوین خواهد شد .
۴ – آماده سازی سالن و تجهیزات :
نظافت كامل و شستشو و ضدعفونی سالن و تاسیسات و تجهیزات و محوطه بایستی قبل از جوجه ریزی برابر دستورالعمل ضمیمه باشد .
۵ – نگهداری هر گونه طیور زینتی - بومی و سایر ماكیان و حیوانات دیگر در محوطه مرغداری ممنوع می باشد . نگهداری سگهای نگهبان تحت شرایط خاص بهداشتی مجاز می باشد .
۶ – مرغداران ملزم به تهیه لباس كار مناسب ، كلاه و چكمه و ماسك جهت پرسنل و بازدید كنندگان و واكسیناتور ها می باشند .
۷ – كلیه مرغداران می بایستی دارای امكانات حمل و نقل مناسب واكسن و همچنین یخچال جهت نگهداری واكسن در مرغداری و وسایل مناسب جهت استفاده واكسن باشند.
۸ – كلیه كارگران مرغداری بایستی دارای كارت بهداشتی از شبكه های بهداشت و درمان استان باشند .
۹ – شستشو و گاز دادن یا ضدعفونی كلیه لوازم و تجهیزات از قبیل دانخوری – آبخوری – كیسه های حمل دان و البسه و . . . به ویژه وسایلی كه از دوره قبل مورد استفاده قرار گرفته است . الزامی است .
۱۰ – مواد متشكله خوراك طیور از داخل واحد خارج نشده و به نحو مناسب ضد عفونی شود .
۱۱ – حداقل فاصله جوجه ریزی بعدی از زمان تخلیه كود در شرایط عادی ۱۵ روز تعیین می شود .
۱۲ – حداقل فاصله بین جوجه ریزی در شرایط غیر عادی به ویژه در مناطق متراكم بسته به نوع بیماری توسط ادارات دامپزشكی اعلام خواهد شد .
۱۳ – استفاده از كارت اطلاعات پرورشی جهت هر گله به طور مجزا برای هر سالن توصیه می شود . این كارت باید حاوی عنوان های : تعداد جوجه ریزی ، تاریخ جوجه ریزی ، تلفات روزانه ، واكسیناسیون ، دان مصرفی روزانه ، داروی مصرفی و كلیه مسایل مدیریتی باشد .
۱۴ – تجهیزات جهت آماده سازی و شستشوی سالن ها از قبیل دستگاه سمپاش ، شعله افكن ، پمپ تحت فشار و . . . در واحدهای پرورشی به صورت اختصاصی ضروری است .
۱۵ – تجزیه شیمیایی و میكروبی آب آشامیدنی در مرغداری حداقل به طور سالیانه به جهت رفع نقایص ممكن انجام پذیرد .
۱۶ – جهت جلوگیری از عوارض سوء رشد و ایجاد زمینه های مستعد كننده بروز بیماریها باید از مواد اولیه خوراك طیور منطبق بر استانداردهای ملی استفاده شود .
۱۷ – پساب و فاضلاب مرغداریها به چاه فاضلاب داخل مرغداری هدایت شود . مسیر هدایت فاضلاب باید دارای پوشش مناسب و قابل كنترل باشد .
۱۸ – نصب كنترل آب در مبدا ورودی آب به هر سالن به منظور ثبت میزان مصرف آب روزانه ضروری است .
۱۹ – به منظور كنترل دما و رطوبت نصب دماسنج و رطوبت سنج در محل و ارتفاع مناسب به تعداد كافی ضروری است .
۲۰ – حوضچه مناسب جهت غوطه ور كردن وسایل مرغداری در محوطه احداث می شود
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران رژیم صهیونیستی آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران زلزله آتش سوزی شهرداری تهران پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه سیل بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما رسانه ملی دفاع مقدس فیلم
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول دبی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کاهش وزن دیابت بیماری قلبی ویتامین کبد چرب قهوه