سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

نقش « آیپک » در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا


نقش « آیپک » در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
جمعیت یهودیان در آمریکا حدود ۳ میلیون نفر (و بالطبع جمعیت صهیونیست های مدافع اسراییل نیز کمتر از این تعداد) برآورد شده که حدود یک درصد از کل جمعیت این کشور را تشکیل می دهد. آنها با نفوذ در کانون های قدرت ایالات متحده به ویژه کاخ سفید وزارت امور خارجه و مجلسین امریکا و با ایجاد تشکل های مهم و ارتباط کامل بین منافع آمریکا و صهیونیسم به یکی از بانفوذترین گروه های تاثیرگذار در سیاست خارجی دولت آمریکا تبدیل شده اند.
در واقع یکی از مهم ترین کارکردهای ویژه یهودیان در طول تاریخ نزدیک شدن به حاکمان جوامع و اعمال نفوذ در ساختار دولت ها و قشر تصمیم ساز بوده است . حضور گسترده رجال سیاسی یهودی در ساختار حاکمیت آمریکا و اعمال نفوذ آن ها در سده گذشته چه در زمان دموکرات ها و چه در زمان جمهوری خواهان امری واضح و روشن است به گونه ای که بیش از ۱۰۰۰ تن از سیاستمداران و دست اندرکاران در سیاست خارجی آمریکا را یهودیان تشکیل می دهند . در حقیقت می توان گفت که امروزه کاخ سفید تنها از دریچه سازمان های صاحب نفوذ صهیونیستی به منافع خود می نگرد و در این راه از امنیت ملی منافع و حقوق ملت آمریکا نیز مایه می گذارند.
از میان حدود ۳۰۰ سازمان یهودی و ۲۵۰ اتحادیه منطقه ای یکی از مهم ترین لابی های یهودیان در آمریکا و در واقع مادر و بزرگ ترین آن ها و به قول شیمون پرز معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی « بزرگ ترین پل ارتباطی بین مردم آمریکا و دولت اسرائیل » کمیته امور می باشد که از دهه ۱۳۳۰ توسط فردی به نام « زی کنن » تاسیس شد و از همان بدو) AIPAC (عمومی آمریکا و اسرائیل موسوم به « ایپک تاسیس با تسلط بر ساختار سیاسی آمریکا هدف خود را تلاش برای تصویب قوانینی در جهت حمایت آمریکا از اسرائیل اعلام کرده است .
این سازمان مسئول هماهنگی و برنامه ریزی جهت فعالیت تمامی سازمان های یهودی آمریکا و همچنین مسئول اصلی جمع آوری کمک و اعانه برای اسرائیل به شمار می رود.
کمیته امور عمومی آمریکا ـ اسرائیل از روشهای مختلفی برای تاثیر گذاری بر مقامات موسسات و حتی دانشگاه ها بهره برداری می کند.این کمیته گروههائی موسوم به « پک » ها درسراسر ایالات متحده دارد که نقش آنها به صورت غیر مستقیم فشار آوردن به سیاستمداران می باشد به گونه ای که اگر به عنوان مثال نماینده ای به هر طریقی مخالفتی با اسراییل و عوامل آن کند آن را در سطح وسیعی به اطلاع جوامع یهودی می رسانند تا وی را تحت فشار قرار دهند.
روش دیگری که کمیته در پیش می گیرد استفاده ازفشارهای عاطفی و روانی است و با ذکر گذشته یهودیان و عنوان نمودن این مسئله که این تصمیم عواقب خطرناکی برای یهودیان دارد و حتی می تواند موجب تکرار جنایات نازی ها در آلمان بر ضد یهودیان شود فرد را تحت فشار قرار می دهند.
« ایپک » همچنین با ایجاد بانک اطلاعات در مورد هریک از اعضای کنگره و سایر شخصیت های مطرح امریکایی و درج مواضع آنها از آن به عنوان یک منبع موثق در خصوص افراد مورد اشاره استفاده کرده و در صورت وجود هرگونه مخالفت افراد مذکور با اسراییل و سیاست های آن کشور در انتخابات متعدد آمریکا از آنان حمایت نمی کند.
یادمان نرود که برخی گفته اند پایتخت آمریکا در تل آویو است . این امر دقیقا بیانگر نقش لابی اسراییل در امریکا می باشد. هر چند که مخالفان این امر با این ادعا که امریکا با بسیاری از درخواست های اسراییل نظیر منتقل نکردن سفارت امریکا از تل آویو به بیت المقدس با آن مخالفت کرده و آن را نشانه عدم دخالت اسراییل در سیاست خارجی امریکا تلقی می کنند.
مقر اصلی ایپک در کاپیتال هیل واشنگتن دی سی می باشد و این موقعیت امتیاز ویژه ای را برای دستیابی و دسترسی سهل تر به هرم قدرت به این سازمان داده است . ایپک اعضای خود را از بین صهیونیست ها گزینش می کند که همه آن ها در حمایت از اسرائیل و کانالیزه کردن سیاست خارجی آمریکا در راستای منافع این رژیم اتفاق نظر دارند.
ایپک در هر سال یک کنفرانس عمومی برگزار می نماید که در آن خط مشی کلی کمیته که قبلا توسط طراحان تهیه شده است به شرکت کنندگان ابلاغ می گردد تا اعضا با آشنایی آنها فرایند لابی گری را در آن کشور با جدیت تمام به کارگیرند. عمده دستور کار این کنفرانس در سالهای اخیر به ویژه در سال ۱۳۸۵ و به دنبال اظهارات رئیس جمهوری اسلامی ایران در مورد اسراییل و نفی هولوکاست و درخواست از مجامع علمی برای تحقیق در این زمینه جهت روشن شدن زوایای این امر و متعاقب آن برگزاری کنفرانس بین المللی هولوکاست در تهران پیرامون ایران بود.
کنفرانس سالانه ایپک در سال گذشته از ۲۰ تا ۲۲ اسفند در نیویورک برگزار و در آن بیش از۶ هزار نفر از دست اندرکاران این لابی مقامهای ارشد حکومتی چهره های سیاسی با نفوذ و دانشگاهی آمریکا همچون دیک چینی معاون رییس جمهور کاندو لیزا رایس وزیر امورخارجه و نانسی پلوسی رییس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا شرکت داشتند.
از آنجا که ایپک به عنوان منبع اتکا برای اطلاع رسانی و خبردهی به نامزدهای انتخاباتی و نقش آن در تامین مالی هزینه های رو به رشد رقابت های انتخاباتی آمریکا مطرح است هم زمان با آغاز فعالیت این همایش مقام های دولتی آمریکا برای تصدی مقام های مختلف حکومتی و نامزدهای انتخاباتی برای جلب توجه و جذب کمک های مورد اشاره در این کنفرانس به تحرک درآمدند.
در این نشست هوارد فریدمن رییس دوره ای ایپک با اشاره به اینکه ایران در صدر فهرست دل نگرانی های ایپک مطرح است و با اشاره به سخنان رئیس جمهور ایران درباره اسرائیل و هولوکاست گفت : خاورمیانه در کانون مباحث مربوط به انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا در سال ۱۳۸۷ قرار خواهد داشت و نامزدهای انتخاباتی آمریکا چه برای کنگره و چه ریاست جمهوری باید دستور کار خود را با نظر داشت روابط آمریکا و اسرائیل و پیوند آن با خاورمیانه و امور جهانی تعیین نمایند.
هر کسی که برنده انتخابات در آمریکا باشد باید حفظ اتحاد بین آمریکا و اسرائیل و تضمین برتری نظامی اسرائیل در منطقه خاورمیانه و گام های لازم برای جلوگیری از هسته ای شدن ایران به عنوان اصول پابرجا برای او مطرح باشد.
دیک چینی معاون رییس جمهور آمریکا هم در این جلسه گفت : قصد اسلام گرایان برپایی یک امپراتوری بزرگ با اتکا بر نگرش ها و برداشت های تند و افراطی از اسلام است و هدف اصلی آن ها در خاورمیانه نابودی اسراییل است . اسراییل تاکنون دوستی بهتر از بوش در مسند ریاست جمهوری آمریکا نداشته است . آمریکا هرگز بهترین دوست خود اسرائیل را در شرایط سخت و دشوار حاکم بر منطقه تنها نمی گذارد.
اکنون که به نقش و تواناییهای لابی اسراییل در امریکا پی بردیم برای روشن شدن دیدگاه های برخی از نامزدریاست جمهوری آمریکا در خصوص اسراییل و بالطبع بهرمندی از حمایت های آن لابی به گوشه ای از اظهارات آنها اشاره می نماییم :
هیلاری کلینتون سناتور ایالت نیویورک و از نامزدهای مطرح حزب دموکرات ریاست جمهوری آمریکا که شانس زیادی هم برای انتخاب شدن دارد و در بین نامزدهای این حزب به همراه باراک اوباما گوی سبقت را از دیگران ربوده است در نامه ای که در کنفرانس سازماندهی شده از سوکنگره یهودیان آمریکا قرائت شد ایران را تهدیدی جدی برای اسرائیل و متحدان خود خواند و گفت : « ایران نباید به فناوری هسته ای دست یابد زیرا آنها را قادر به تولید تسلیحات اتمی می کند. » وی در جمع شورای یهودیان دموکرات آمریکا نیز دولت بوش را به خاطر محدود کرد هزینه های مقابله با ایران مورد نکوهش قرار داد و با تاکید بر آزمودن تمامی راه ها برای حل بحران هسته ای ایران طی سخنانی خصمانه گفت : اگر قرار باشد آمریکا اقدام شدیدی علیه ایران صورت دهد باید پیش از آن تمامی راه ها را آزموده باشد تا جامعه بین الملل متقاعد شود که جز اعمال زور راه دیگری باقی نمانده است .
کلینتون همچنین در خصوص رژیم صهیونیستی اسرائیل معتقد است : اسراییل یک شریک استراتژیک برای آمریکا محسوب می شود. ما ارزش های مشترکی داریم و هر دو به دمکراسی ایمان داریم . رابطه بین ایالات متحده آمریکا و اسراییل باید همچنان روابطی در سطح دو همپیمان باقی بماند و با احترام متقابل به ارزش های مشترک و پایبندی به مقابله با خطرات و تلاش برای کاهش خطر حملات تروریستی که علیه جهان آزاد و دمکراسی ها در سرتاسر جهان سامان داده می شود استوار گردد. باید با یکدیگر و برای حمایت از آمریکا و منافع دولت اسراییل عمل کنیم این کار باید به طور کامل و تا ابد ادامه یابد. دولت من در تقویت مشارکت حیاتی بین دو کشور فعالیت خواهد کرد.
باراک اوباما سناتور ایالت ایلینوی و دیگر کاندیدای حزب دموکرات ریاست جمهوری آمریکا علاوه بر سفر به فلسطین اشغالی درخصوص هم پیمانی اسرائیل با امریکا گفت : « اسرائیل مهم ترین هم پیمان آمریکا در جهان است وصاحب باثبات ترین دمکراسی در منطقه خاورمیانه و عامل تلاش های بسیاری در این منطقه است » . وی در نشست ایپک در اسفند ماه سال ۱۳۸۵ نیز طی سخنانی اسرائیل را قدرتمندترین شریک و هم پیمان آمریکا در منطقه دانست و گفت : امنیت اسراییل و روابط گسترده با آن زیربنای هر نوع دستاوردی است که ما به دنبال تحقق آن در خاورمیانه هستیم .
آمریکا و اسراییل در بسیاری از منافع با یکدیگر شریک هستند. همچنین ما در مقابله با دشمنانمان یعنی ایران سوریه حماس و حزب الله شریک هستیم . به عنوان یک رییس جمهور روابط منظم و دائمی با نخست وزیر اسراییل خواهم داشت . همچنین به بقیه اعضای دولت هم دستور خواهم داد تا ارتباط گسترده تری را در تمامی سطوح با اسراییل داشته باشند. وی به گونه ای دیگر ضمن تایید سیاست های بوش در کمک نظامی بیشتر به اسرائیل گفت : من بر ادامه ارسال کمک های نظامی به اسراییل پافشاری و امنیت و توانش را در دفاع تضمین می کنم . تضمین امنیت اسراییل حیاتی ترین مساله برای ایالات متحده امریکاست تمام تلاش خود را برای تضعیف آنانی که بدنبال از بین بردن اسراییل هستند به کار خواهم بست . در عین حال من بعنوان رییس جمهور هرگز چیزی را بر اسراییل دیکته نخواهم کرد زیرا ایالات متحده حق ندارد اسراییل را به سوی میز مذاکره بکشاند.
بیل ریچارد سون از دیگر کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا از حزب دموکرات و فرماندار ایالت نیومکزیک در خصوص روابط آمریکا با رژیم صهیونیستی اسرائیل می گوید : من به حفظ امنیت مهمترین هم پیمان ایالات متحده آمریکا یعنی اسراییل پایبند خواهم بود. من همواره دوست اسراییل بودم و از آن دائما حمایت کرده ام . من همواره در کنگره آمریکا به نفع اسراییل رای دادم و از منافع آن بعنوان سفیر امریکا در سازمان ملل دفاع کردم . آمریکا تمامی توان خود را برای تضمین حمایت و حفظ تمامیت ارضی اسراییل و امنیت آن به کار خواهد بست .
میت رومنی فرماندار سابق ایالت ماساچوست و از نامزدهای حزب جمهوری خواه آمریکا در خصوص مناسبات آمریکا با رژیم صهیونیستی می گوید : دوستی آمریکا و اسراییل برپایه منافع و ارزش های مشترک فی مابین استوار است . اسراییل همچنان معتمدترین هم پیمان برای امریکا در منطقه ای پر از دشمن محسوب می شود. اسراییل خط مقدم جبهه مبارزه علیه جهاد اسلامی اصول گرا قرار دارد. جریانی که جنگ خود را به خاورمیانه محصور نکرده بلکه از بین بردن اسراییل را در دستور کار خود قرار داده است . ایران در میان خطراتی که اسراییل را تهدید می کند مهمترین و جدی ترین خطر محسوب می شود.
جان مک کین ۷۰ ساله سناتور ایالات آریزونا در سنای آمریکا و پیرترین کاندیدای تاریخ ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوریخواه که یکه تاز نامزدهای این حزب در مرحله مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شده است طی اظهاراتی خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران و اسلام ایران را تهدیدی جدی علیه منافع آمریکا می خواند و خواستار مقابله آمریکا با ایران شده و گفته است که ما نباید با کشوری که به دنبال ساخت سلاح اتمی است مذاکره کنیم .
وی در ارتباط با رژیم صهیونیستی می گوید : اسراییل همیشه بعنوان یک دوست و عزیز برای ایالات متحده آمریکا بوده و امروز هم یک هم پیمان طبیعی برای امریکا است . من در صورت انتخاب شدن به عنوان ریاست جمهوری آمریکا امنیت دولت اسراییل را تقویت می کنم .
وظیفه ما ادامه حمایت از این دولت و در اختیار گذاردن جنگ افزارهای نظامی و تجهیزات فنی است تا همواره برتری اش در مقابل دشمنانش محفوظ باقی بماند. ملت آمریکا که به دنبال شکست تندروها است هرگز بر سر امنیت اسراییل و ثبات آن معامله نخواهد کرد. اسراییل تنها کشور دارای دموکراسی در منطقه است . اگر ایرانیان به بمب های هسته ای دست پیدا کنند باید محافظت شود.
سام براون بک سناتور جمهوری خواه ایالت کانزاس و از دیگر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در اجلاس سالانه (۱۳۸۶ ) آیپک گفت : از این فرصت استفاده کرده و از ملت اسراییل که حامل رسالت خداوندی به جهان است تشکر می کنم
من در اینجا پایبندی خود را به یکپارچگی قدس بعنوان پایتخت دولت اسراییل اعلام می کنم . منافع استراتژیک ما از طریق هم پیمانی با تنها دمکراسی موجود در خاورمیانه می تواند متبلور شود منافعی که در چارچوب فرصت های اقتصادی همکاری های نظامی مسائل سیاسی و اشتراک در ساختار ارزش ها از جمله آن هاست . روابط بین دو کشور تنها بر پایه ارزش های دمکراتیک استوار نیست بلکه دیدگاه های اخلاقی مشترک هم جز آن محسوب می شود و هر دو کشور همچنان سرگرم رویارویی با فاشیست های اسلامی هستند.
وی در قسمتی دیگر از سخنان خود گوی سرسپردگی و چاپلوسی را از دیگر رقبای خویش ربوده و می گوید : امریکا باید از اسراییل بیاموزد و از ملت اسراییل نحوه تحمل خطرات برای رسیدن به صلح را یاد بگیرد. دولت من بر روابط با اسراییل تکیه خواهد کرد. این روابط تنها بر اصل حق دولت اسراییل در بقا استوار نیست بلکه علاوه بر آن اسراییل زینت و جمال خاورمیانه و جهان است . دولت من از روند صلح حمایت می کند. باید نظری را که برخی ها آنرا دست آویز خود قرار داده اند و همواره اعلام می کنند که اسراییل بار و چالشی در برابر استقرار صلح در منطقه است را به دور بیاندازیم .
● جمع بندی
همانطور که می دانیم رقابت نامزدها در انتخابات ریاست جمهوری امریکا تنها در انحصار دو حزب دموکرات و جمهوری خواه است و نامزدهای سایر احزاب و انفرادی شانسی برای تصدی پست ریاست جمهوری آمریکا را عملا ندارند. از جانب دیگر شرکت در هر انتخاباتی چه ریاست جمهوری و چه مجلسین آمریکا هزینه های بسیار هنگفت و گاهی میلیارد دلاری به همراه دارد که از عهده تامین آن اکثریت قریب به اتفاق نامزدهای انتخاباتی آمریکا برنمی آیند.
بر همین اساس بر روی تمامی سایت های اینترنتی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا درخواست کمک مالی مشاهده می شود. بنابراین اگر این موضوع را در نظر بگیریم که یهودیان در آمریکا از ثروتمندترین افراد آن جامعه و سهامداران اصلی بانک های بزرگ مجتمع های نظامی و صنعتی هستند و چهار شرکت بزرگ نفتی در امریکا ازجمله : استاندارد اویل نیوجرمن استاندارد اویل کالیفرنیا شرکت تگزاس و شرکت اسکونس اویل تحت سلطه و مدیریت آنها CBS و ABC قرار دارند و از سوی دیگر این مهم را به سیطره آنها به رسانه های ارتباط جمعی مانند دوشبکه بزرگ تلویزیونی یعنی روزنامه ها (نیویورک تایمز وال استریت جورنال واشنگتن پست نیویورکر دیلی نیوز و....) و مجلات (تایم نیوزویک یو اس نیوز ورلد ریپورت و...) سینما و تلویزیون خبرگزاری های بین المللی و شرکت ها و موسسات انتشاراتی فیلم و کارتون سازی و..... پیوند دهیم بهتر می توانیم به نتیجه برسیم هرچند که تفکیک میزان استقلال رسانه ها در ایالات متحده آمریکا از یهودیان اگر غیر ممکن نباشد امری بس مشکل است . در هر حال در خصوص حضور یهودیان در رسانه های ایالات متحده آمریکا به ذکر این نکته بسنده می شود که ۹۵ درصد از مدیران اجرایی ۱۰۴ رسانه مهم این کشور یهودی هستند .
با توجه به مباحث گفته شده به این مهم می رسیم که هر نامزد ریاست جمهوری در آمریکا که بخواهد در انتخابات پیروز شود با توجه به نفوذ شدید لابی صهیونیستی در آن کشور باید اولا سابقه ای از ضدیت با صهیونیسم در پرونده او نزد آیپک وجود نداشته باشد و ثانیا در طی زمان تبلیغات انتخاباتی همان گونه که هوارد فریدمن رییس دوره ای ایپک در نشست سال قبل این کمیته گفت « باید تضمین برتری نظامی اسرائیل در منطقه خاورمیانه و گام های لازم برای جلوگیری از هسته ای شدن ایران به عنوان اصول پابرجا برای او مطرح باشد » و به طرق گوناگون حمایت بی چون وچرا از اسراییل از جانب وی اعلام گردد. امری که هم اکنون از جانب نامزدهای هر دو حزب همان گونه که گفته شد در حال اجرا می باشد.
شایان ذکر است که ایپک به دلیل حمایت نکردن از یک نامزد خاص در هر یک از احزاب دموکرات و جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در حقیقت بر روی کاندیداهای مطرح از هر دو حزب تمرکز نموده تا در صورت پیروزی هر کدام از آنها توان حمایت بی چون و چرای آنها از اسرائیل را کسب نماید.
با توجه به اینکه پرداختن به این موضوع که سیاست های امریکا در واقع در اسراییل تدوین می گردد و پایتخت آمریکا در تل آویو است و در حقیقت حدود ۳ میلیون یهودی برای کشوری ۳۰۰ میلیونی برنامه ریزی می کنند در آمریکا اکیدا ممنوع می باشد و پس از سال ها در سال گذشته دو نفر از استادان برجسته دانشگاهی در آمریکا به نامهای « استیفن والت » استاد دانشگاه هاروارد و « والتر میرشایمر » استاد دانشگاه شیکاگو آمریکا در پژوهشی با عنوان « لابی اسراییل و سیاست خارجی آمریکا » به بررسی این موضوع پرداختند و اعلام داشتند که ایپک سیاست های آمریکا را به نفع اسرائیل در خاورمیانه شکل می دهد. از جانب دیگر جیمی کارتر رییس جمهور سابق آمریکا با چاپ کتابی با عنوان « فلسطین صلح آپارتاید » در سال ۱۳۸۵ به بیان دیدگاهای ضداسراییلی خود پرداخت و در آن به گوشه ای از جنایات اسراییل علیه فلسطینی ها اشاره کرد به گونه ای که با اعتراض شدید اسراییلی ها و لابی آنها در آمریکا مواجه شد و صهیونیست ها از آن به عنوان « بمبی قوی تر از بمب اتم یاد کردند » .
مضافا دو تن از اعضای ارشد کمیته امور عمومی آمریکا و اسرائیل و کارشناسان این لابی در امور ایران و عراق به نام های « استیون روزن » و « کیث ویزمان » تحت محاکمه و بازجویی قرار دارند و متهم به جاسوسی برای اسرائیل هستند امری که مدتی است انتقادهای شدیدی درمحافل مختلف علیه آن و در پی برخی اقدام های غیرقانونی این گروه فشار صورت گرفته است به نحوی که اخیرا خانم کاندولیزارایس وزیر خارجه آمریکا به همراه استفن هاردلی مشاور امنیت ملی کاخ سفید و الیوت آبرامز مشاور امنیت ملی برای ادای شهادت به دادگاه فرا خوانده شده اند. لذا روشنگری این موضوع برای ملت های مسلمان منطقه از یک طرف و اقشار مختلف ملت آمریکا ضروری به نظر می رسد.
صهیونیست ها با نفوذ در کانون های قدرت ایالات متحده به ویژه کاخ سفید وزارت امور خارجه و مجلسین امریکا و با ایجاد تشکل های مهم و ارتباط کامل بین منافع آمریکا و صهیونیسم به یکی از بانفوذترین گروه های تاثیرگذار در سیاست خارجی دولت آمریکا تبدیل شده اند
فریدمن رییس دوره ای ایپک : خاورمیانه در کانون مباحث مربوط به انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا در سال ۱۳۸۷ قرار خواهد داشت و نامزدهای انتخاباتی آمریکا چه برای کنگره و چه ریاست جمهوری باید دستور کار خود را با نظر داشت روابط آمریکا و اسرائیل و پیوند آن با خاورمیانه و امور جهانی تعیین نمایند
هیلاری کلینتون سناتور ایالت نیویورک و از نامزدهای مطرح حزب دموکرات ریاست جمهوری آمریکا : رابطه بین ایالات متحده آمریکا و اسراییل باید همچنان روابطی در سطح دو همپیمان باقی بماند و با احترام متقابل به ارزش های مشترک و پایبندی به مقابله با خطرات استوار گردد
باراک اوباما سناتور ایالت ایلینوی و دیگر کاندیدای حزب دموکرات ریاست جمهوری آمریکا : آمریکا و اسراییل در بسیاری از منافع با یکدیگر شریک هستند. همچنین ما در مقابله با دشمنانمان یعنی ایران سوریه حماس و حزب الله شریک هستیم . به عنوان یک رییس جمهور روابط منظم و دائمی با نخست وزیر اسراییل خواهم داشت
بیل ریچارد سون از دیگر کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا از حزب دموکرات و فرماندار ایالت نیومکزیک : من به حفظ امنیت مهمترین هم پیمان ایالات متحده آمریکا یعنی اسراییل پایبند خواهم بود. من همواره دوست اسراییل بودم و از آن دائما حمایت کرده ام . من همواره در کنگره آمریکا به نفع اسراییل رای دادم
میت رومنی فرماندار سابق ایالت ماساچوست و از نامزدهای حزب جمهوری خواه آمریکا : اسراییل همچنان معتمدترین هم پیمان برای امریکا در منطقه ای پر از دشمن محسوب می شود. اسراییل خط مقدم جبهه مبارزه علیه جهاد اسلامی اصول گرا قرار دارد. ایران در میان خطراتی که اسراییل را تهدید می کند مهمترین و جدی ترین خطر محسوب می شود
جان مک کین ۷۰ ساله سناتور ایالات آریزونا در سنای آمریکا و پیرترین کاندیدای تاریخ ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوریخواه : من در صورت انتخاب شدن به عنوان ریاست جمهوری آمریکا امنیت دولت اسراییل را تقویت می کنم . وظیفه ما ادامه حمایت از این دولت و در اختیار گذاردن جنگ افزارهای نظامی و تجهیزات فنی است تا همواره برتری اش در مقابل دشمنانش محفوظ باقی بماند
سام براون بک سناتور جمهوری خواه ایالت کانزاس و از دیگر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا : امریکا باید از اسراییل بیاموزد و از ملت اسراییل نحوه تحمل خطرات برای رسیدن به صلح را یاد بگیرد. دولت من بر روابط با اسراییل تکیه خواهد کرد. این روابط تنها بر اصل حق دولت اسراییل در بقا استوار نیست بلکه علاوه بر آن اسراییل زینت و جمال خاورمیانه و جهان است
هر نامزد ریاست جمهوری در آمریکا که بخواهد در انتخابات پیروز شود با توجه به نفوذ شدید لابی صهیونیستی در آن کشور باید اولا سابقه ای از ضدیت با صهیونیسم در پرونده او نزد آیپک وجود نداشته باشد و ثانیا به طرق گوناگون حمایت بی چون وچرا از اسراییل از جانب وی اعلام گردد. امری که هم اکنون از جانب نامزدهای هر دو حزب همان گونه که گفته شد در حال اجرا می باشد
علی اصغر نادری
منبع : روزنامه جمهوری اسلامی


همچنین مشاهده کنید