سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

خورشت‌ آلو اسفناج‌


خورشت‌ آلو اسفناج‌
● مواد لازم‌:
▪ آلو: ۱۵۰ گرم‌
▪ اسفناج‌: یك‌ كیلو
▪ گوشت‌: نیم‌ كیلو
▪ پیاز: یك‌ عدد
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ میزان‌ لازم‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا گوشت‌ را قطعه‌ قطعه‌ كنید و به‌ همراه‌ پیازكمی‌ تفت‌ دهید. سپس‌ كمی‌ آب‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنیدو بگذارید نیم‌پز شود. پس‌ از آن‌ اسفناج‌ را هم‌كمی‌ تفت‌ دهید و به‌ همراه‌ آلو به‌ گوشت‌ اضافه‌كنید و بگذارید خورشت‌تان‌ جا بیفتد.
منبع : خانواده سبز