پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


روشهای خشک‌کردن مواد غذایی


روشهای خشک‌کردن مواد غذایی
کد کتاب : ۱۳۰۸۷۴۲
نویسنده : فخری شهیدی,سیدعلی مرتضوی,گوستاوو بربوزاکانوواس,اومبرتو وگامرکادو,مسعود شفافی‌زنوزیان,اکرم آریان‌فر,راضیه نیازمند,شبنم اسدی‌نژاد
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۸۶۰۲۲۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۲۸۴
قیمت : ۱۹۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۷۲
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۸۶-۰۶۵-۵
موضوع : مواد غذایی - خشک‌کردن