یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
ترشیهای فصل زمستان
در فصل زمستان سبزیجاتی از قبیل چغندر، گل كلم و فلفل دلمهای فراوان هستند. از این فرصت استفاده كنید و ترشیهائی خوشمزه برای فصول دیگر سال تهیه كنید.
ـ ترشی چغندر (لبو):
مواد لازم:
شش عدد چغندر متوسط (حدود یك كیلوگرم)
یك پیمانه شكر (۲۲۰ گرم)
یك لیتر سركه (چهار پیمانه)
یك قطعه دارچین نكوبیده
هشت دانه فلفل سیاه
چهار عدد فلفل قرمز كوچك
یك قاشق چایخوری دانه خردل سیاه
لبوها را خوب شسته و در یك قابلمه بزرگ بریزید. روی لبوها آب ریخته و بگذارید به مدت یك و نیم ساعت روی اجاق گاز جوشیده و بپزد و حدود نصف پیمانه آب در قابلمه باقی بماند. آن را از روی اجاق گاز بردارید و بگذارید سرد شود. لبوها را پوست بگیرید و به برشهای هلالی خرد كنید. آنها را در تعدادی شیشه تمیز و استریلیزه بریزید. آب باقی مانده از پختن لبوها را با شكر، سركه و باقی مانده مواد مخلوط كنید و در ظرفی ریخته روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. مخلوط را هم بزنید تا شكر حل شود و به جوش آید. مایع داغ را در شیشهها روی لبو بریزید و در شیشهها را ببندید. این ترشی را میتوانید در جای خنك و تاریك تا حدود شش ماه نگهداری كنید و پس از بازكردن در هر یك از شیشهها آن را در یخچال نگهداری كنید.
ـ ترشی گل كلم با فلفل دلمهای:
یك عدد گل كلم كوچك (حدود ۷۰۰ گرم)
دو عدد پیاز سفید متوسط (۳۰۰ گرم)
یك عدد فلفل دلمهای قرمز (۲۰۰ گرم)
یك قاشق غذاخوری نمك آشپزخانه
یك پیمانه سركه سفید (۲۵۰ میلی لیتر)
نصف پیمانه شكر (۱۱۰ گرم)
نصف قاشق چایخوری ادویه مخلوط
دو حبه سیر
دو عدد برگ بو
یك قاشق غذاخوری پودر كاری
یك قاشق غذاخوری پودر خردل
یك قاشق غذاخوری دانه خردل
یك قاشق چایخوری زردچوبه
یك قاشق غذاخوری آرد سفید
یك چهارم پیمانه سركه سفید اضافی
گل كلم را به گلهای كوچكتر خرد كرده و خوب بشویید. پیاز را درشت خرد كنید. فلفل دلمهای را نیز به قطعات درشت خرد كنید. گل كلم، پیاز و فلفل دلمهای را در ظرف گود بزرگی بریزید و نمك را روی آنها پاشیده روی ظرف را بپوشانید و بگذارید یك شب بماند. آنها را با آب سرد آبكشی كنید و در یك صافی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.سركه، شكر، ادویه، سیر و برگ بو را در ظرف بزرگی ریخته روی اجاق گاز قرار بدهید تا به جوش آید. سبزیجات را اضافه كنید و در ظرف را بسته بگذارید حدود ۲۰ دقیقه بجوشند تا كمی پخته و ترد شوند. كاری، خردل، زردچوبه، آرد و سركه اضافی را مخلوط كرده و به سبزیجات اضافه كنید. ترشی را هم بزنید تا مواد كاملاً مخلوط شده و ترشی دوباره به جوش بیاید و كمی غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و تا داغ است در شیشههای تمیز و استریل بریزید و در شیشهها را ببندید. این ترشی در صورتی كه در یخچال نگهداری شود به مدت یك ماه قابل مصرف است.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی دولت حجاب مجلس دولت سیزدهم گشت ارشاد جمهوری اسلامی ایران رئیسی امام خمینی رئیس جمهور جنگ
هواشناسی سیل تهران پلیس قتل شهرداری تهران کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی آتش سوزی
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت بازار مسکن
زنان سریال سریال حشاشین سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم ترانه علیدوستی مهران مدیری کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
تبلیغات فناوری اپل هوش مصنوعی گوگل سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون
دندانپزشکی سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا