دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
بریانی
●مواد لازم :
▪گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان :: ۱ کیلو
▪ادویه :: یک قاشق سوپخوری
▪نان بریده شده باندازه کف دست :: ۱۲ تکه
●طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد خرده و در حرارت ملایم می گذاریم کاملا۰۳۹;۰۳۹; بپزد و آب آن به خورد گوشت برود . در اواخر طبخ کمی نمک و فلفل و یک قاشق ادویه را به آن مخلوط می کنیم و گوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری می کنیم . تابه می گذاریم داغ شود، گوشت را در تابه میریزیم و روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بیفتد . نانها را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته می کنیم ، روی هر قطعه نان را مقداری گوشت می گذاریم و یک قطعه دیگر نان را روی آن قرار می دهیم .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران مجلس شورای اسلامی آمریکا مجلس دولت شورای نگهبان حجاب بودجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
شهرداری تهران تهران هواشناسی فضای مجازی شهرداری سیل شورای شهر شورای شهر تهران پلیس قتل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
ایران خودرو قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار بازار خودرو مالیات بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن تورم
تلویزیون سریال رسانه تئاتر سینمای ایران موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی سینما کتاب قرآن کریم
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب رشته
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه عربستان اوکراین ترکیه عراق نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی لیگ برتر جام حذفی آلومینیوم اراک باشگاه پرسپولیس
اپل همراه اول امارات ایلان ماسک گوگل تبلیغات ایرانسل آیفون فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی سازمان غذا و دارو خواب دیابت سلامت روان بارداری مالاریا دندانپزشکی