سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
حلوای آرد برنج
▪ مواد لازم:
ـ آرد برنج یک پیمانه
ـ آب دو و نیم پیمانه
ـ گلاب یک پیمانه
ـ شکر یک و نیم پیمانه
ـ زعفران به میزان لازم
ـ روغن به میزانی که آرد در آن حل شود.
▪ طرز تهیه: آب،شکر و زعفران مواد شهد هستند که جداگانه روی گاز گذاشته شود.قبل از جوشیدن ،گلاب را نیز اضافه کرده پس از یک جوش از روی گاز برداشته ،کنار می گذاریم. آرد برنج را الک کرده ،درون تابه با روغن تف می دهیم.
پس از بلند شدن بوی آرد برنج ،مواد شهد را اضافه کرده مرتب زیر و رو می کنیم تا وقتی که حلوا به ظرف نچسبد و نیز به روغن بیفتد. در این مرحله حلوا آماده است در ظرفی ریخته و با خلال بادام و یا پودر نارگیل تزیین نمایید.
از مزایای این حلوا سریع آماده شدن و خوش خوراکی آن است.
● نکات مورد توجه:
۱) در زمستان از روغن مایع و در تابستان از روغن جامد استفاده کنید.
۲) در مرحله آخر اگر پس از مدتی به روغن نیفتاد مقداری دیگر روغن بریزید.
۳) زعفران را از قبل آب کرده سپس در شهد استفاده کنید.
منبع : سایت یاد بگیر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
یمن حسین امیرعبداللهیان حسن روحانی رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام دولت انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
سلامت بارش باران پلیس راهور هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل سیل سازمان هواشناسی پلیس زلزله وزارت بهداشت
خودرو مسکن بازار خودرو قیمت دلار سایپا قیمت طلا قیمت خودرو بانک مرکزی بورس گاز حقوق بازنشستگان دلار
نمایشگاه کتاب تهران محمد رسول اف کتاب نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سینمای ایران تلویزیون تئاتر رضا عطاران حج سریال
وزارت علوم دانشگاه تهران
اسرائیل غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی فلسطین حماس روسیه افغانستان طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین ترکیه
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس لیگ برتر مهدی طارمی رئال مادرید فولاد باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی تبلیغات نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
شیر سلامت روان کنسرو خواب تجهیزات پزشکی فشار خون