دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


غذا و چربی‌ها


غذا و چربی‌ها
مترجم : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۳/۱۷
رده دیویی : ۶۱۳.۲۸
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۹۵-۸۱-۷

این کتاب از مجموعه ((بهداشت غذا)) که برای کودکان و نوجوانان به فارسی ترجمه شده به معرفی ((چربی‌ها)) اختصاص دارد .کتاب با تصاویر متعدد رنگی, آزمایش‌های ساده و فعالیت‌های سرگرم کننده و تمرین‌های مختلف همراه است .برخی مطالب کتاب عبارت‌اند از :مواد تشکیل دهنده چربی‌ها, نقش چربی‌ها در بدن انسان و نیاز بدن انسان به چربی‌ها, انواع مختلف چربی‌ها (چربی‌های اشباع شده, چربی‌های اشباع نشده چند زنجیره‌ای و چربی‌های اشباع نشده ساده) و فواید و مضرات هر یک, خوراکی‌های دارای چربی, برنامه غذایی مفید برای کنترل چربی غذاها, خطر چربی‌ها برای قلب, و اطلاعاتی از این دست .کتاب با شرح و توضیح واژه‌های تخصصی و مشکل متن به پایان می‌رسد .